Ryyppäsin juuri koko purkillisen suolakurkkujen fermentointilientä
On kuulema terveellistä, maitohappobakteereita ja kaikkea. Siitä en tiedä, mutta hiton hyvää se jääkaappikylmänä on.
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Lähtikö krapula?
Saattaa vaatia vielä pari olutta lisäksi.
Se onpi hyvä palautusjuoma jos on urheillut.
Vierailija kirjoitti:
Se onpi hyvä palautusjuoma jos on urheillut.
Kyllä olutlaatikon juominen urheilusta käy. Sykkeet on kun urheilijalla.
Kylmän kiljun kanssa sekaisin. Kylmänä.
Pääsiskö osingoille? Olet selkeästi hiffannut miehisen kulinarismin ytimen. Jo aikojen alusta mies on ollut kätevämpi kuin nainen käytännönkonstein ja ymmärtänyt hyödyntää mitä ympäristössä on saatavilla. Hienohelmoille tämä ei tietenkään tule kuuloonkaan kun ovat sen verran prinsessoja että kaiken täytyy olla niin vimosenpäälle kuin olla ja voi että sitä raaskii leipäläpeensä sulloa. Ihailen makuhermojakin kutkuttavaa otettasi tähän maskuliiniseen keittiönvaltaus pyrkimykseen ja isot tsempit sulle. Olet asin ytimessä.
Vierailija kirjoitti:
Pääsiskö osingoille? Olet selkeästi hiffannut miehisen kulinarismin ytimen. Jo aikojen alusta mies on ollut kätevämpi kuin nainen käytännönkonstein ja ymmärtänyt hyödyntää mitä ympäristössä on saatavilla. Hienohelmoille tämä ei tietenkään tule kuuloonkaan kun ovat sen verran prinsessoja että kaiken täytyy olla niin vimosenpäälle kuin olla ja voi että sitä raaskii leipäläpeensä sulloa. Ihailen makuhermojakin kutkuttavaa otettasi tähän maskuliiniseen keittiönvaltaus pyrkimykseen ja isot tsempit sulle. Olet asin ytimessä.
Voi kiitoksia. Rusinaksi kuivunut solukko vaatii järeät keinot nesteytykseen. Ja muutaman oluen.
Joskus on tullut laitettua vodkaa sekaan. Toimii niinkin.