Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Teen parempaa butter chickeniä kuin ravintolat

Vierailija
19.07.2024 |

En ainakaan koskaan ole ravintolasta yhtä hyvää saanut.

Kommentit (37)

Vierailija
1/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä sun salaisuus on? Hyvä tandooriuuni?

Vierailija
2/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun tekemä butter chicken voittaa sun tekemän maussa mennen tullen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna resepti

Vierailija
4/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäpä teen maailman parasta mashed potatoesia.

Vierailija
5/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mun tekemä butter chicken voittaa sun tekemän maussa mennen tullen.

Sitä minäkin...

Vierailija
6/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä sun salaisuus on? Hyvä tandooriuuni?

Tuskinpa sillä butter chikenin keksineellä hörökorvabritillä on tandooriuuneja ollut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä sun salaisuus on? Hyvä tandooriuuni?

Vuosien varrella hioutunut maustaminen.

Vierailija
8/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä sun salaisuus on? Hyvä tandooriuuni?

Vuosien varrella hioutunut maustaminen.

Ainiin, ja kookosmaito.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Anna resepti

 

1kg kanaa ja 500g voita.

Vierailija
10/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samat sanat. Jätän vähän vähemmälle ne intialaiset tunkkaiset mausteet ja lisään voita, limeä ja korianteria. Intialaisissa ravintoloissa on aina tunkkainen haju just siksi, että siellä suurkulutetaan paseerattua tomaattia, jeeraa ja muita halpoja aineksia. Monille suomalaisille kelpaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meiän äiti hotkii teiän äitien ruuat!

Vierailija
12/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä sun salaisuus on? Hyvä tandooriuuni?

Tuskinpa sillä butter chikenin keksineellä hörökorvabritillä on tandooriuuneja ollut.

Mene terapiaan jos jonkun korvat häiritsee noin paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä sun salaisuus on? Hyvä tandooriuuni?

Tuskinpa sillä butter chikenin keksineellä hörökorvabritillä on tandooriuuneja ollut.

Oli kyllä pakistanilainen punjabi...

Vierailija
14/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen montakin ruokaa parempana mitä ravintoloista saa. Toki en oo michelin tähden ravintoloissa tainnut syödäkään. 😅

Mun bravuurit on pippurikastike, naudanlihakastike ja jauhelihakastike pastalle.

Täytyykin taas tehdä pippurikastike pihveille ja lohkoperunat!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä sun salaisuus on? Hyvä tandooriuuni?

Vuosien varrella hioutunut maustaminen.

Jos et itse jauha ja paahda mausteita niin en usko. Jos tuon teet, niin voin uskoakin.

Suuresta osasta ravintoloita saa todellakin aika kelvotonta intialaista. Todellakin tunkkaisuus kuvaa näitä hyvin. Mutta kunnon aineksilla ja tekemällä itse saa hyvää.

Vierailija
16/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Samat sanat. Jätän vähän vähemmälle ne intialaiset tunkkaiset mausteet ja lisään voita, limeä ja korianteria. Intialaisissa ravintoloissa on aina tunkkainen haju just siksi, että siellä suurkulutetaan paseerattua tomaattia, jeeraa ja muita halpoja aineksia. Monille suomalaisille kelpaa.

Paseerattua tomaattia parempaa saa kun käyttää tomaattimurskan siivilän kautta että saa ylimääräisen veden pois.

Vierailija
17/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä sun salaisuus on? Hyvä tandooriuuni?

Vuosien varrella hioutunut maustaminen.

Jos et itse jauha ja paahda mausteita niin en usko. Jos tuon teet, niin voin uskoakin.

Suuresta osasta ravintoloita saa todellakin aika kelvotonta intialaista. Todellakin tunkkaisuus kuvaa näitä hyvin. Mutta kunnon aineksilla ja tekemällä itse saa hyvää.

Tietenkin jauhan vesipuhvelin vasemmalla kiveksellä vieläpä täysin oikeaoppisesti. Jestas mikä tollo.

Vierailija
18/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä sun salaisuus on? Hyvä tandooriuuni?

Vuosien varrella hioutunut maustaminen.

Jos et itse jauha ja paahda mausteita niin en usko. Jos tuon teet, niin voin uskoakin.

Suuresta osasta ravintoloita saa todellakin aika kelvotonta intialaista. Todellakin tunkkaisuus kuvaa näitä hyvin. Mutta kunnon aineksilla ja tekemällä itse saa hyvää.

Tietenkin jauhan vesipuhvelin vasemmalla kiveksellä vieläpä täysin oikeaoppisesti. Jestas mikä tollo.

Valurautapannu riittäisi. Mutta ei sitten. Sano nyt vielä, ettet tee voista gheetä ennen sen käyttöä tuohon...

Vierailija
19/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makuasioista ei kiistellä koska ne ovat makuasioita !

Vierailija
20/37 |
19.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä sun salaisuus on? Hyvä tandooriuuni?

Vuosien varrella hioutunut maustaminen.

Jos et itse jauha ja paahda mausteita niin en usko. Jos tuon teet, niin voin uskoakin.

Suuresta osasta ravintoloita saa todellakin aika kelvotonta intialaista. Todellakin tunkkaisuus kuvaa näitä hyvin. Mutta kunnon aineksilla ja tekemällä itse saa hyvää.

Tietenkin jauhan vesipuhvelin vasemmalla kiveksellä vieläpä täysin oikeaoppisesti. Jestas mikä tollo.

Valurautapannu riittäisi. Mutta ei sitten. Sano nyt vielä, ettet tee voista gheetä ennen sen käyttöä tuohon...

Sano sinä ettet tajua että ghee on suomeksi kirkastettua voita. Ennen sitä on aika turha päteä googlettelutaidoilla. Tiesitkö ettei kaikkiin butter chiken resepteihin kuulu voi ensinkään? Etkö? Räjähtikö pälli?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi viisi kaksi