Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tiesitkö että juusto on hyvä ottaa lämpimään 1-2 päivää ennen tarjoilua

Vierailija
01.06.2024 |

Varsinkin homejuustot yms. pehmeät juustot. Maku on paljon parempi. 

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
01.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikrossa 6s ajaa saman asian.

Vierailija
2/5 |
01.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuorejuustot on säilytettävä AINA tarjoiluun saakka kylmässä.

 

Kovat juustot pysyvät syömäkelpoisina lämpimässä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
01.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minun ranskalainen tuttu ei säilytä mitään juustoa kylmässä. Camembert maistuu tosi hyvältä kun se melkein valuu. 

Vierailija
4/5 |
01.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikrossa 6s ajaa saman asian.

No ei kyllä aja

Vierailija
5/5 |
01.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Omalla kohdallani on se ongelma, että jos juusto on pöydällä tunnin tuoksumassa, syön sen sinä aikana.. Oikeasti.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yhdeksän neljä