Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä tekee kokista huippukokin?

Vierailija
27.05.2024 |

Valtava ego, suuri suu ja hinku saada julkisuutta? Vai liittyykö siihen jotenkin ihan oikea ammattitaitokin?

Kommentit (23)

Vierailija
1/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ego, äänekkyys ja julkisuudenkipeys on tärkeitä. Mutta ei huippukokiksi pääse jos ei ole kädet ja mielellään kaulakin täynnä todella noloja jonne-levelin tatskoja.

Vierailija
2/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Julkisuus oikeaan aikaan ja hypetys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se, että se EI käytä muovista leikkuulautaa eikä aromisuolaa eikä grillimaustetta, tuossa nyt aluksi!

Vierailija
4/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan jotkut huippukokiksi sanotut ihan oikeesti hyviä. Paljon kokemusta ja menestyneitä ravintoloita taustalla. Mutta sitten on tosiaan noita lausuntoautomaatteja joilla on faktat hallussa kuin persuilla.

Vierailija
5/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehdottomasti tatuoinnit molemmissa käsissä

Vierailija
6/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Michelin tähti auttaa asiaan, siksikin sitä Aihisen kutsumista huippukokiksi hitusen ihmettelen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä yleensä täytyy olla jotain tunnustusta saanut, eli esim. työskennellyt huippuravintoloissa, pärjännyt jossain kansainvälisissä kokkikilpailuissa tms. Toki näitä joitain on ollut, jotka on lähinnä julkisuustyrkkyydellä ja ulkonäöllä nousseet "huippukokiksi" tyylin Sara La Fountain.

Vierailija
8/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Michelin tähti auttaa asiaan, siksikin sitä Aihisen kutsumista huippukokiksi hitusen ihmettelen...

Savoyn keittiömestariksi pääsy on aika kova juttu...ja siellä on michelin tähti. Kapesta voi olla montaa mieltä muttta lyllä se kokkaa osaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Iso koko, mielellään suorittanut suurtalouskeittiölinjan amiksessa, mutta ei ole välttämättömyys, tatuoinnit, lävärit, ylimielinen asenne, hyvät suhteet toimittajiin, osaa näyttäytyä oikeissa paikoissa, joku kaveri joka on hajulla keittiöhommista, ja jolta voi kysyä. Sen voi ottaa vaikka yhtiökumppaniksi.

Vierailija
10/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

   Ei tatuoinnit ekä tyrkky julkisuus tee huippukokkia tietenkään.. Pitää vaan olla helvetin osaava ja taitava.. 👍

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Michelin tähti auttaa asiaan, siksikin sitä Aihisen kutsumista huippukokiksi hitusen ihmettelen...

 

No kyllä Kape ihan oikeasti on huippukokki, tyyppi on toiminut Savoyn keittiöpäällikkönä kauan, töissä monessa hyvin arvostetussa ravintolassa esim. Chez Dominiquessa, G.W. Sundmansillä, lisäksi hänellä on ollut ja on nytkin omia menestyviä, myös kriitikoiden korkealle arvostamia ravintoloita, on ollut Suomen kokkimaajoukkueen jäsen. Millä ihmeen kriteereillä hän ei olisi huippukokki?

Vierailija
12/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä yleensä täytyy olla jotain tunnustusta saanut, eli esim. työskennellyt huippuravintoloissa, pärjännyt jossain kansainvälisissä kokkikilpailuissa tms. Toki näitä joitain on ollut, jotka on lähinnä julkisuustyrkkyydellä ja ulkonäöllä nousseet "huippukokiksi" tyylin Sara La Fountain.

Sara ei ole missään vaiheessa ollut huippukokki. Televisiossa esiintyminen ei tee vielä huippukokkia. Ihan peruskeittäjä, tosin kaunis sellainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Some- päivitykset ja tatskat, niin ja uima- allas.

Vierailija
14/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kape on hurrjan näköinen kaveri, mutta pirun kova pastakokki.

T.Skäbä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä mä oon huipoukokki, teen vaikka kengänpohjista hyvää ruokaa. 

 

Vierailija
16/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se, että se EI käytä muovista leikkuulautaa eikä aromisuolaa eikä grillimaustetta, tuossa nyt aluksi!

Näillä ohjeilla pääsee jo televisioon. Siitä se ura urkenee...

Vierailija
17/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huippu etuliite on laitetta kokki sanaan, koska se kuulostaa suuhun sopivalta ja hyvältä.

Vierailija
18/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kape on hurrjan näköinen kaveri, mutta pirun kova pastakokki.

T.Skäbä

Paras pasta tulee kun laskee hanasta kuumaa vettä kattilaan.

t: Kape

Vierailija
19/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tilaa Savoyssa ikinä mitään mihin Kape on laskenut kuumaa vettä hanasta. Kannattaa kysyä tarjoilijoilta, osaavat neuvoa.

Vierailija
20/23 |
27.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kape on hurrjan näköinen kaveri, mutta pirun kova pastakokki.

T.Skäbä

Paras pasta tulee kun laskee hanasta kuumaa vettä kattilaan.

t: Kape

Kyll sä Kape tiedät, nää jutut!

t.Sukula

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan kaksi