Miten ruokailua muuttaisi niin että kovaa rasvaa tulee vähemmän? Ruisleipä paksulla siivulla oltermannia on paheena ja pitää hyvin nälkää
Millä muutoksilla vähentää, kun juustoa on tapana syödä vähän liiankin paljon. Paistamiseen vaihdettu oliiviöljy ruoanlaitossa ja avokadoa syön myös salaateissa ja ruuan kanssa.
Fetaa tulee syötyä ja tavallisia kotiruokia
Kommentit (46)
Jäätelön tilalle vaikkapa hedelmäsalaatti.
Xtra cheddar juusto ja Xtra paahtoleipä
Vierailija kirjoitti:
Xtra cheddar juusto ja Xtra paahtoleipä
Ihan hyvää on.
Hummusta leivän päälle
tai margariinia.
tai sitä avokadoa
Vierailija kirjoitti:
Voin tilalle oliiviöljyä
Rypsiöljy on terveellisempää, edullisempaa ja kotimaista.
Ei se rasvan korvaaminen rasvalla auta mitään, kommentoijat 7 ja 8.
Vierailija kirjoitti:
Ei se rasvan korvaaminen rasvalla auta mitään, kommentoijat 7 ja 8.
Kylläpä vaan auttaa kun kovan rasvan vaihtaa pehmeään.
Vierailija kirjoitti:
Ei se rasvan korvaaminen rasvalla auta mitään, kommentoijat 7 ja 8.
Luepa uudelleen mitä numero 1 kysyi. On se kumma kun ei yksinkertaisiinkaan kysymyksiin osata vastata.
Vierailija kirjoitti:
Jos laittaa sen avokadon leivän päälle?
Ilmastomyrkky! Mut onhan se hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voin tilalle oliiviöljyä
Rypsiöljy on terveellisempää, edullisempaa ja kotimaista.
Ei ole kyllä terveellisempää. Ottaisin kyllä sen oliivin, siemenöljyistä varoitellaan. Mutta toki jos kotimaisuus painaa enemmän niin sitten.
Miksi kovaa maitorasvaa pitäisi saada vähemmän? Uusimmissa tutkimuksissa (2023) sen käytön on todettu olevan yhteydessä pienempään sydäntautiriskiin.
A diet comprised of higher amounts of fruit, vegetables, nuts, legumes, fish, and whole-fat dairy is associated with lower CVD and mortality in all world regions, especially in countries with lower income where consumption of these foods is low.
Miksei totuttele vähärasvaiseen Oltermanniin? Tarjouksissa sama hinta ja kyllä tuokin hyvälle maistuu. Aina kun silmiin osuu vähempirasvainen leivänpäällisjuusto tarjouksessa niin ostaa sitä.
Minun poika laittaa ruisleipään nykyään rakastamansa juuston tilalle: ihan vähän rasvaa, kunnon kerros rasvatonta raejuustoa, rouhaisu suolaa ja mustapippuria ja sitten muutama viipale paprikaa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voin tilalle oliiviöljyä
Rypsiöljy on terveellisempää, edullisempaa ja kotimaista.
Ei ole kyllä terveellisempää. Ottaisin kyllä sen oliivin, siemenöljyistä varoitellaan. Mutta toki jos kotimaisuus painaa enemmän niin sitten.
Siemenöljyistä ei varoitella kuin täällä ja muilla huuhaapalstoilla. On siinä oliivissakin siemen.
Tofu ja hummus, kasvaimargariini, avokado, mutta ennen kaikkea tofu. Vihanneksia tietysti myös!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voin tilalle oliiviöljyä
Rypsiöljy on terveellisempää, edullisempaa ja kotimaista.
Ei ole kyllä terveellisempää. Ottaisin kyllä sen oliivin, siemenöljyistä varoitellaan. Mutta toki jos kotimaisuus painaa enemmän niin sitten.
Siemenöljyistä ei varoitella kuin täällä ja muilla huuhaapalstoilla. On siinä oliivissakin siemen.
Sä et lue muuta kuin tätä palstaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voin tilalle oliiviöljyä
Rypsiöljy on terveellisempää, edullisempaa ja kotimaista.
Ei ole kyllä terveellisempää. Ottaisin kyllä sen oliivin, siemenöljyistä varoitellaan. Mutta toki jos kotimaisuus painaa enemmän niin sitten.
Siemenöljyistä ei varoitella kuin täällä ja muilla huuhaapalstoilla. On siinä oliivissakin siemen.
Sä et lue muuta kuin tätä palstaa.
Sen verran on tullut luettua että tälläkin hetkellä ulkomailla asiantuntijatehtävissä. Mites siellä?
Jos laittaa sen avokadon leivän päälle?