Minulla ei ole ollut mitään "ketoflunssaa", teenkö jotain väärin vai miltä syömisen kuulostavat?
Tämä taitaa olla nyt 4. päivä kun aloin karsimaan hiilareita. Minulla on ruokavalion aloitukseen useita syitä.
Aikaisemmin söin ihan järkyttävän huonosti ja runsaasti "höttöhiilareita" päivittäin.
Olen syönyt munakasta, kermajuustoa, kanaa, pihvin, jauhelihaa, pakaste kasviksia, jotain thai-kasviksia tais olla. Vähän tomaattia, porkkanaa, kaalia ja jauhelihaa. Voissa paistettuja erilaisia ruokia.
Tuollaisia juttuja. Nyt huomaan ettei nälkäkään vaivaa, ei ole edes makeanhimoa mikä on ihme, ei ole mitään negatiivista sanottavaa.
Tänäänkin olen syönyt yhteensä päivän mittaan neljä kaalikäärylettä ja ehkä 50g juustoa. Se riittää eikä tee mieli enempää syödä.
Hassua miten vaivatonta. Saa nähä tippuuko paino, runsaasti ylipainoa. En jaksa kuitenkaan vaa'alla käydä, jos vaatteet alkaa löystymään ajan saatossa niin sittenpähän tietää tuloksia tulleen.
Kommentit (13)
Kyllä tippuu paino ja on helppoa ja mukavaa. Minä kadotin 14 kg puolessa vuodessa. Vahinko vaan etten jatkanut tuolla hyvällä linjalla eli kilot on tulleet takaisin vähitellen .
Ap, mitkä on sun makrojen suhteet?
Olin 2 vuoden ajan sairaudenhoidon takia ketolla ja minullekaan ei tullut mitään flunssaa tai muitakaan oireita. Hyvin meni.
Kannattaa jossakin vaiheessa mittautta kolesteroliarvot
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa jossakin vaiheessa mittautta kolesteroliarvot
Kannattaa mitata ne sekä alussa että puolen vuoden päästä. Ne paranevat yleensä roimasti.
Vierailija kirjoitti:
Ap, mitkä on sun makrojen suhteet?
No simppelisti vaan vedän. Niin, että nälkä lähtee.
Eilen esim söin yhdellä aterialla 150g rasvaisen porsaan pihvin ja raastoin kaksi pientä porkkanaa kylkeen.
Toinen ateria kana-kasviswok, mausteita, voissa paistettu.
Söin vielä munakastakin illalla.
Tällaista vaan, ei mitään ihmeellistä ja paineita. Syön kun on nälkä ja porkkanakin oli poikkeus nyt kun oli jääkaapissa mutta en mitä tuosta stressiä ottanut. Ap
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa jossakin vaiheessa mittautta kolesteroliarvot
Keto ei tarkoita välttämättä rasvan ahmimista.
Joilekin, ei kaikilke, tulee "ketoflunssa", eli elimistö joutuu sopeutumaan enemmän kun suolistobakteerit aloittaa siirtymän.
Ne on eri suolistobakteereita jotka viihtyvät sokerisessa ympäristössä. Suolistoa on kutsuttu "toisiksi aivoiksi". Jos syöt lähinnä sokeria ja höttöhiilareita, ruuansulatusbakteerikantasi muodostuu tämän mukaan. Kun ryhdyt keto-dietille, elimistössäsi tapahtuu vallankumous. Sokerisella ravinnolla viihtyvät suolistobakteerit kuolevat ja valittavat, ne vaativat aivojasi komentamaan sinua lisäämään reilusti sokeria ruokavalioosi. Jos et lisää, ja niitä on paljon, koet samoja oireita mitä addikti. Suolistobakteerit pystyvät sekoittamaan aivosi.
Elimistösi alkaa toisen siirtymän samaan aikaan. Se alkaa käyttämään ketoaineita eli rasvaa polttoaineenaan. Tämä aiheuttaa ummetusta, kuumeen nousun ja päänsärkyä ja krapulanoireita.
Kun siedät tämän, olo kohenee nopeasti. Olet virkeä ja skarpimpi kuin koskaan. Läskiä alkaa kadota juuri vyötäröstä.
Jos lipsut takaisin hiilarimättöön, niin hyvä uutinen on, että jos palaat uudestaan ketoon niin elimistösi kääntyy nopeammin ja ilman "ketoflunssaa" ketoosiin kuin niillä, jotka kokeilevat ketoa ekaa kertaa.
Ketodieetti on oksettava. Tippuuhan sillä ehkä paino mutta kun palaat normisyömiseen niin tulee ne takaisin. Ja kuka jaksaa elämänsä syödä jotain rasvamakkaroita ja juustoja, ilman esim ruisleipää, kaurapuuroa ja hedelmiä? Ei ikinä enää.
Vierailija kirjoitti:
Ketodieetti on oksettava. Tippuuhan sillä ehkä paino mutta kun palaat normisyömiseen niin tulee ne takaisin. Ja kuka jaksaa elämänsä syödä jotain rasvamakkaroita ja juustoja, ilman esim ruisleipää, kaurapuuroa ja hedelmiä? Ei ikinä enää.
Onhan se nyt paljon monipuolisempaa. Keto-ruoka on kertakaikkiaan ihanaa eikä tule huono olo millään tavalla syömisen jälkeen.
Vierailija kirjoitti:
Joilekin, ei kaikilke, tulee "ketoflunssa", eli elimistö joutuu sopeutumaan enemmän kun suolistobakteerit aloittaa siirtymän.
Ne on eri suolistobakteereita jotka viihtyvät sokerisessa ympäristössä. Suolistoa on kutsuttu "toisiksi aivoiksi". Jos syöt lähinnä sokeria ja höttöhiilareita, ruuansulatusbakteerikantasi muodostuu tämän mukaan. Kun ryhdyt keto-dietille, elimistössäsi tapahtuu vallankumous. Sokerisella ravinnolla viihtyvät suolistobakteerit kuolevat ja valittavat, ne vaativat aivojasi komentamaan sinua lisäämään reilusti sokeria ruokavalioosi. Jos et lisää, ja niitä on paljon, koet samoja oireita mitä addikti. Suolistobakteerit pystyvät sekoittamaan aivosi.
Elimistösi alkaa toisen siirtymän samaan aikaan. Se alkaa käyttämään ketoaineita eli rasvaa polttoaineenaan. Tämä aiheuttaa ummetusta, kuumeen nousun ja päänsärkyä ja krapulanoireita.
Kun siedät tämän, olo kohenee nopeasti. Olet virkeä ja skarpim
Mielenkiintoista, kiitos tästä! :)
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa jossakin vaiheessa mittautta kolesteroliarvot
Keto ei tarkoita välttämättä rasvan ahmimista.
Eikä oikea rasva ole haitaksi kolesterolia ajatellen.
....