Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mieltä askarruttava kysymys esim Afrikasta ja Aasiasta tulevista hedelmistä:

Vierailija
03.02.2011 |

Pitempään joissakin Afrikan ja Aasian maissa asuvat ovat kertoneet, että joutuivat kypsentämään tai jollain tavoin desinfioimaan kaiken mitä söivät, sairastumisen pelossa. Miksi sitten kuitenkaan me emme sairastu Suomessa jos esim rypäleitä tuodaan suomeen jostain Afrikan maasta tai esim Intiasta? Itse en ainakaan niitä kummemmin desinfioi. Hiukan huuhtelen ja siinä kaikki. Kasvatetaanko ulkomaille vietävät hedelmät jotenkin valvotuimmissa ja paremmissa oloissa kuin sikäläisille myytävät?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
03.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

hedelmien ja kasvisten suhteen suurin vaara on se jos ne on huuhdeltu paikallisella hanavedellä, tai leikelty likaisella veitsellä esim. Eli jos ostat intiassa appelsiinin ja itse kuorit sen puhtaalla välineellä, se on puhdas. Mutta jos ostat kaupustelijalta valmiiksi lohkotun appelsiinin, voipi olla että hedelmän lohkonut henkilö ei ole pessyt käsiään kolmeen päivään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla