Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Oletteko tehneet vispipuuroa kauramannaryyneihin? Onko eroa?

Vierailija
25.04.2024 |

Normaaleihin mannaryyneistä tehtyyn?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
25.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parempaa on, en enää lainkaan tee tavallisiin, koska noissa on kuitua eivätkä silti maistu puulta.

Vierailija
2/7 |
25.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Parempaa on, en enää lainkaan tee tavallisiin, koska noissa on kuitua eivätkä silti maistu puulta.

Ja saa yhtä kuohkeaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
25.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruisvispipuuro!

Vierailija
4/7 |
25.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vehnässä on eniten sitkoa, joten siitä tulee kuohkeinta.

Ohrasta sitko puuttuu täysin, ohramannasta tulee kovasti erilaista.

Kauraa en ole kokeillut.

Vierailija
5/7 |
25.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko mannaryyni samaa kuin italian polenta? Voi tehdä niitä hyviä grillattuja polentasiivuja?

Vierailija
6/7 |
25.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei saa kauramannasta kuohkeaa vaikka vatkaisi tunnin. Maku menettelee, mutta koostumuksen takia teen tästedes tavallisista mannaryyneistä. Sellai en unelmanpehmeä, kuohkea puolukkavispipuuro on herkkua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
25.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Parempaa on, en enää lainkaan tee tavallisiin, koska noissa on kuitua eivätkä silti maistu puulta.

Ja saa yhtä kuohkeaa?

Kyllä saa, keitän ruisjauhoja ensin, sitten ryynit ja puolukat viimeiseksi valmiiseen puuroon ennen vatkausta, ettei vitamiinit katoa keittäessä. Vaaleaa ja kuohkeaa tulee, jos malttaa odottaa jäähtymistä ja sitten vatkaa. Se vaatii vähän harjoittelua, että soseutettuja puolukoita tulee oikea määrä ja kiinteys on oikea.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kahdeksan kuusi