Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi minun vappumunkkeihin ei ikinä tule makua, vaikka muuten onnistuu?

Vierailija
16.04.2024 |

Koostumus tulee ihanan kuohkea, ulkonäöllisesti tulee kauniita, väri on kaunis ja myös kypsyy hyvin. Olen kokeillut sotkun munkit, pullataikinaohjeen, marttojen ohjeet, netistä löytyneitä ohjeita, olen kokeillut kaikki nestevaihtoehdot, olen kokeillut eri sokerimääriä, olen kokeillut lisätä vaniljasokeria ja kaaredemummaa mutta maku on aina vaisu. Olen kokeillut kuivahiivaa ja tuorehiivaa (kuohkeus ja ulkonäkö tulee parempia tuoreella).  Missä vika? 

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
16.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistaako ne kookosrasvassa? Siitä tulee hyvä maku.

Vierailija
2/5 |
16.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee esitaikina eli raski edellisenä päivänä jääkaappiin. Aika tekee makuaineet. Vettä, hiivaa, kardemummaa ja jauhoja veteläksi velliksi, tämä tiiviiseen kannelliseen astiaan ja vaikka vuorokaudeksi kylmään. Sen sitten lisäät varsinaisen taikinan joukkoon. Muista myös puolikas tl suolaa, ilman sitä ei tule makua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
16.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee rahkataikina, tulee paljon parempia. 

Vierailija
4/5 |
16.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarpeeksi suolaa. Käyttäisin myös voita munkkitaikinaan.

Vierailija
5/5 |
16.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaniljasokeria myös

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan neljä