Ranskanperunan syöpöttely lisääntynyt huimasti ja samalla terveyshaitat lisääntyvät etenkin lapsilla ja nuorilla
Ranskanperunoiden syönti on yhdistetty lihavuuteen, sydän- ja verisuonitautien sekä diabeteksen riskiin.
American Journal of Clinical Nutrition -julkaisun mukaan niillä, jotka söivät ranskalaisia perunoita 2-3 kertaa viikossa, oli suurempi kuolleisuusriski kuin niillä, jotka eivät syöneet ranskalaisia lainkaan.
Kommentit (10)
Onko takana salainen jalostussuunnitelma tulevaisuutta varten, jolloin luonnonkadon seurauksena on vähemmän ruokaa? Syöpöt karsiutuvat näin sukua lisäämästä.
Paljonko riski nousi prosentuaalisesti?
Ovatko kasviöljyssä paistetut perunasuikaleet siis epäterveellisiä?
Kumpi on se epäterveellinen osa, peruna vai kasviöljy?
Vierailija kirjoitti:
Ovatko kasviöljyssä paistetut perunasuikaleet siis epäterveellisiä?
Kumpi on se epäterveellinen osa, peruna vai kasviöljy?
Kasviöljyt taitaa olla se suurimpia vitsauksia nykyään. Ruoka- ja lääketeollisuuden jättiläisten takaa löytyy samoja omistavia tahoja, joten toimivat symbioosissa. Myydään kakkaruokaa-> Myydään lääkkeitä.
Vierailija kirjoitti:
Ovatko kasviöljyssä paistetut perunasuikaleet siis epäterveellisiä?
Kumpi on se epäterveellinen osa, peruna vai kasviöljy?
Tämä todistaa sen että pehmeät rasvat ovat epäterveellistä ruokaa. Perunat ovat terveellisiä.
Voi ja muut kovat rasvat ovat terveellistä ruokaa.
https://www.oolannin.fi/tuote/oolannin-uunirapeat-sileat-ranskanperunat…
Onko nämä muka niin epäterveellisiä missä on tilkkanen kasvisöljyä eikä mitään muuta.
Ei itse tehdyt pyttipannu tai uuniperunatkaan ihan rasvattomia ole. Vähän pitää öljyä lorauttaa tai voita pannulle.
Vierailija kirjoitti:
https://www.oolannin.fi/tuote/oolannin-uunirapeat-sileat-ranskanperunat…
Onko nämä muka niin epäterveellisiä missä on tilkkanen kasvisöljyä eikä mitään muuta.
Ei itse tehdyt pyttipannu tai uuniperunatkaan ihan rasvattomia ole. Vähän pitää öljyä lorauttaa tai voita pannulle.
Rapsiöljy on huonoimpia mahdollisia ruokaöljyjä. Kun nuo perunat käryytetään uunissa syntyy vielä terveydelle erittäin haitallisia amidihappoja.
Onkohan se nyt vain niin, että ranskanperunat ovat yleensä lisukkeena kaikenmaailman hampurilaisaterioissa ja muissa vastaavissa, eikä sen perunan oma rooli siinä ole kovin merkittävä? Tietysti jos niitä syö rasvakeittimessä paistettuna jatkuvasti niin siitähän se tulee.
Jonkun on tuhottava korporaatiot mitkä valmistaa epäterveellistä ruokaa ihmisille... Se on suurin syy ihmisten sairauksiin.
Tähän on ihan tutkimustakin olemassa ja esimerkkejä vaikka kuinka.
Yks hyvä on tämä: Joku meni syöttämään Gorillalle ihmisen ruokaa, se Gorilla sairastu samantien syöpää. Koska ei sen kuulu syödä paskaa. Sen kuuluu syödä luonnosta tulevaa ruokaa mikä on sille tarkoitettu.
Ihmiset on ihan samanlaisia.
Ei meidän kuulu vetää mitää tehdas myrkkyä