Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mihin ruokaan viimeksi lisäsit natriumglutamaattia raakana?

Vierailija
05.04.2024 |

Italianpataan.

Kommentit (58)

Vierailija
1/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitenniin?

Vierailija
2/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Naudanlihapihvin päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Naudanlihapihvin päälle.

Kyllä muuten toimii. On täysin aliarvostettu tuote.

Vierailija
4/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hernekeitossa toimii myös.

Vierailija
5/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikkiin aasialaisin ruokiin.

Vierailija
6/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yritän välttää kaikkea, missä tuota on. Ei tee hyvää minun migreenille. Luontaisena menee sienissä ja joissakin muissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi kukaan tekee niin?

Vierailija
8/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Yritän välttää kaikkea, missä tuota on. Ei tee hyvää minun migreenille. Luontaisena menee sienissä ja joissakin muissa.

Kerropa, mitä eroa on ns. luontaisella natriumglutamaatilla ja purkissa olevalla natriumglutamaatilla? Miten tämä molekyyli on erilainen?

Olen nimittäin laittanut reilut määrät natriumglutamaattia ruokaan, jota söi myös ihminen joka väitti olevansa hyvin herkkä sille. Näytti maistuvan ja kysyin vielä seuraavana päivänä, tuliko oireita. Sanoi että ei, ja hän kysyi että miksi niin. Kun kerroin totuuden niin oireetkin tulivat viiveellä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi kukaan tekee niin?

Koska se on hyvää. Kai lisäät muitakin mausteita ruokaasi?

Vierailija
10/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi kukaan tekee niin?

Menettänyt makuaistinsa tai syö pilalle mennyttä ruokaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miksi kukaan tekee niin?

Menettänyt makuaistinsa tai syö pilalle mennyttä ruokaa?

Vähänpä ymmärrät. Onko synnynnäistä?

Vierailija
12/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miksi kukaan tekee niin?

Menettänyt makuaistinsa tai syö pilalle mennyttä ruokaa?

Sinulla taitaa olla taipumusta hyväuskoisuuteen, ja salaliittoteoriat suorastaan puhuttelevat sinua?

Umaami on yksi perusmaku viidestä eri mausta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Yritän välttää kaikkea, missä tuota on. Ei tee hyvää minun migreenille. Luontaisena menee sienissä ja joissakin muissa.

Kerropa, mitä eroa on ns. luontaisella natriumglutamaatilla ja purkissa olevalla natriumglutamaatilla? Miten tämä molekyyli on erilainen?

Olen nimittäin laittanut reilut määrät natriumglutamaattia ruokaan, jota söi myös ihminen joka väitti olevansa hyvin herkkä sille. Näytti maistuvan ja kysyin vielä seuraavana päivänä, tuliko oireita. Sanoi että ei, ja hän kysyi että miksi niin. Kun kerroin totuuden niin oireetkin tulivat viiveellä :D

Näinhän se menee. Sama kuin sipuli ja suolakurkku mäkkärin jonon tukkivilla idiooteilla.

Vierailija
14/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miksi kukaan tekee niin?

Menettänyt makuaistinsa tai syö pilalle mennyttä ruokaa?

Vähänpä ymmärrät. Onko synnynnäistä?

Miksi natriumglutamaatin rakastaja ilkeilee asiallisista pohdinnoista?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miksi kukaan tekee niin?

Koska se on hyvää. Kai lisäät muitakin mausteita ruokaasi?

Mauste ja aromivahvenne (lisäaine) on eri asia

Vierailija
16/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Yritän välttää kaikkea, missä tuota on. Ei tee hyvää minun migreenille. Luontaisena menee sienissä ja joissakin muissa.

Kerropa, mitä eroa on ns. luontaisella natriumglutamaatilla ja purkissa olevalla natriumglutamaatilla? Miten tämä molekyyli on erilainen?

Olen nimittäin laittanut reilut määrät natriumglutamaattia ruokaan, jota söi myös ihminen joka väitti olevansa hyvin herkkä sille. Näytti maistuvan ja kysyin vielä seuraavana päivänä, tuliko oireita. Sanoi että ei, ja hän kysyi että miksi niin. Kun kerroin totuuden niin oireetkin tulivat viiveellä :D

Määrä ainakin. 

Vierailija
17/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan sitä aina aamupuurooni 5 g.

Vierailija
18/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miksi kukaan tekee niin?

Koska se on hyvää. Kai lisäät muitakin mausteita ruokaasi?

Mauste ja aromivahvenne (lisäaine) on eri asia

Myös C-vitamiinille on olemassa oma E-koodinsa. Kannattaisiko alkaa vältellä? 

Vierailija
19/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miksi kukaan tekee niin?

Koska se on hyvää. Kai lisäät muitakin mausteita ruokaasi?

Mauste ja aromivahvenne (lisäaine) on eri asia

Minulla ne ovat samassa kaapissa. Miten ne ovat eri asioita?

Vierailija
20/58 |
06.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miksi kukaan tekee niin?

Koska se on hyvää. Kai lisäät muitakin mausteita ruokaasi?

Mauste ja aromivahvenne (lisäaine) on eri asia

Myös C-vitamiinille on olemassa oma E-koodinsa. Kannattaisiko alkaa vältellä? 

C-vitamiini onkin terveellistä, natriumglutamaatti pahimmillaan epäterveellistä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yksi viisi