Mihin ruokaan viimeksi lisäsit natriumglutamaattia raakana?
Kommentit (58)
Vierailija kirjoitti:
Naudanlihapihvin päälle.
Kyllä muuten toimii. On täysin aliarvostettu tuote.
Yritän välttää kaikkea, missä tuota on. Ei tee hyvää minun migreenille. Luontaisena menee sienissä ja joissakin muissa.
Vierailija kirjoitti:
Yritän välttää kaikkea, missä tuota on. Ei tee hyvää minun migreenille. Luontaisena menee sienissä ja joissakin muissa.
Kerropa, mitä eroa on ns. luontaisella natriumglutamaatilla ja purkissa olevalla natriumglutamaatilla? Miten tämä molekyyli on erilainen?
Olen nimittäin laittanut reilut määrät natriumglutamaattia ruokaan, jota söi myös ihminen joka väitti olevansa hyvin herkkä sille. Näytti maistuvan ja kysyin vielä seuraavana päivänä, tuliko oireita. Sanoi että ei, ja hän kysyi että miksi niin. Kun kerroin totuuden niin oireetkin tulivat viiveellä :D
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan tekee niin?
Koska se on hyvää. Kai lisäät muitakin mausteita ruokaasi?
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan tekee niin?
Menettänyt makuaistinsa tai syö pilalle mennyttä ruokaa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan tekee niin?
Menettänyt makuaistinsa tai syö pilalle mennyttä ruokaa?
Vähänpä ymmärrät. Onko synnynnäistä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan tekee niin?
Menettänyt makuaistinsa tai syö pilalle mennyttä ruokaa?
Sinulla taitaa olla taipumusta hyväuskoisuuteen, ja salaliittoteoriat suorastaan puhuttelevat sinua?
Umaami on yksi perusmaku viidestä eri mausta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yritän välttää kaikkea, missä tuota on. Ei tee hyvää minun migreenille. Luontaisena menee sienissä ja joissakin muissa.
Kerropa, mitä eroa on ns. luontaisella natriumglutamaatilla ja purkissa olevalla natriumglutamaatilla? Miten tämä molekyyli on erilainen?
Olen nimittäin laittanut reilut määrät natriumglutamaattia ruokaan, jota söi myös ihminen joka väitti olevansa hyvin herkkä sille. Näytti maistuvan ja kysyin vielä seuraavana päivänä, tuliko oireita. Sanoi että ei, ja hän kysyi että miksi niin. Kun kerroin totuuden niin oireetkin tulivat viiveellä :D
Näinhän se menee. Sama kuin sipuli ja suolakurkku mäkkärin jonon tukkivilla idiooteilla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan tekee niin?
Menettänyt makuaistinsa tai syö pilalle mennyttä ruokaa?
Vähänpä ymmärrät. Onko synnynnäistä?
Miksi natriumglutamaatin rakastaja ilkeilee asiallisista pohdinnoista?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan tekee niin?
Koska se on hyvää. Kai lisäät muitakin mausteita ruokaasi?
Mauste ja aromivahvenne (lisäaine) on eri asia
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yritän välttää kaikkea, missä tuota on. Ei tee hyvää minun migreenille. Luontaisena menee sienissä ja joissakin muissa.
Kerropa, mitä eroa on ns. luontaisella natriumglutamaatilla ja purkissa olevalla natriumglutamaatilla? Miten tämä molekyyli on erilainen?
Olen nimittäin laittanut reilut määrät natriumglutamaattia ruokaan, jota söi myös ihminen joka väitti olevansa hyvin herkkä sille. Näytti maistuvan ja kysyin vielä seuraavana päivänä, tuliko oireita. Sanoi että ei, ja hän kysyi että miksi niin. Kun kerroin totuuden niin oireetkin tulivat viiveellä :D
Määrä ainakin.
Laitan sitä aina aamupuurooni 5 g.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan tekee niin?
Koska se on hyvää. Kai lisäät muitakin mausteita ruokaasi?
Mauste ja aromivahvenne (lisäaine) on eri asia
Myös C-vitamiinille on olemassa oma E-koodinsa. Kannattaisiko alkaa vältellä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan tekee niin?
Koska se on hyvää. Kai lisäät muitakin mausteita ruokaasi?
Mauste ja aromivahvenne (lisäaine) on eri asia
Minulla ne ovat samassa kaapissa. Miten ne ovat eri asioita?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan tekee niin?
Koska se on hyvää. Kai lisäät muitakin mausteita ruokaasi?
Mauste ja aromivahvenne (lisäaine) on eri asia
Myös C-vitamiinille on olemassa oma E-koodinsa. Kannattaisiko alkaa vältellä?
C-vitamiini onkin terveellistä, natriumglutamaatti pahimmillaan epäterveellistä.
Mitenniin?