IL : Oletko aina käyttänyt maksamakkaraa väärin
Näin käytät sitä oikein.
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/6100f059-bf64-458d-be93-507…
Kommentit (17)
Siis voiko maksamakkaraakin väärinkäyttää?
Vierailija kirjoitti:
Siis voiko maksamakkaraakin väärinkäyttää?
Voi. Se pitää leikata oikeaoppisesti ja sitten puristaa siivuna leivälle.
Leikkaa toisesta päästä auki, sitä mukaa kuin käytät puristat sieltä toisesta päästä maksamakkaraa ulos. Tämä ei tietenkään onnistu ihmisiltä, jotka puristavat kaikkia tuubeja keskeltä.
Näin keski-iässä olen käyttänyt sitä luontaisesti oikein. Nuorempana väärin. Alkoi tehdä mieli sitä.
Niin tuo näytti tekevän. Onkohan oikeasti noin limaista että liukuu kuoressa kun peräpäästä puristaa.
En. Leivän päälle laitettavaksi olen sitä ostanut ja siihen on päätynytkin.
Vierailija kirjoitti:
Siis voiko maksamakkaraakin väärinkäyttää?
Kyllä. Toisaalta kun tarkemmin mietin on voinut käydä pursotus, pää ei olekaan ollut noin siisti kuin videolla.
Minä olen syöny maksamakkaraa leivän päällä, on hyvää. En tarvitse siihen mitään Iltalehden tatuoidun kokin ohjetta 😂
En jaksa availla mitään linkkejä. Olen aina leikannut toisen pään auki ja puristanut sitä tulemaan sieltä. Välillä levitän leivälle, välillä leikkaan pieniä kolikoita.
Tuleeko oikeaoppisesti käytetystä maksamakkarasta erilaista paskaa?
Voi vattu. Kolmekymmentä vuotta olen tuonkin tehnyt väärin.
Vierailija kirjoitti:
Miten? En paina mainostajan linkkiä
Kertoisiko ap tai joku?
Kysymys siis oli maksamakkaran puristamisesta ja leikkaamisesta, minä kun luulin että jostain vakavammasta väärinkäytöstä.
Ainakin se joitakin vuosia sitten useinkin Äitylin maksamakkarakeittoa tehnyt on käyttänyt tätä tuotetta väärin.
Mä leikkaan päästä auki ja sitten sitä mukaa kun käytän niin käärettä auki. En puristele. Hyvin toimii.
Miten? En paina mainostajan linkkiä