Syötkö kuusen vuosikasvaimia?
Anoppi teki niistä simaa aikoinaan. Oli pihkaisaa ja raikasta samalla.
Kommentit (15)
En, mutta tykkään kävyistä vaniljakastikkeen kanssa.
Kasvain sulla on korvien välissä 🙄
Kuusenkerkkiä syön tottakai. Ovat hyviä!
Kerkkäkausi on tosi lyhyt. Kun ne on just, seuraavana päivänä voi olla jo puun makuisia.
Pakuria ja kuusenkerkkiä ei muuten saa kerätä ilman maanomistajan lupaa.
Vierailija kirjoitti:
Kerkkäkausi on tosi lyhyt. Kun ne on just, seuraavana päivänä voi olla jo puun makuisia.
Niitä voi pakastaa.
Vierailija kirjoitti:
Terveellistä
Niin varmaan 🙄
Vierailija kirjoitti:
Kasvain sulla on korvien välissä 🙄
Sillä on sentään siellä välissä edes jotain,
Vierailija kirjoitti:
Terveellistä
Rassaavatko munuaisia?
Siis vuosikasvuja, kuusenkerkkiä?
Vierailija kirjoitti:
Pakuria ja kuusenkerkkiä ei muuten saa kerätä ilman maanomistajan lupaa.
meillä on mökin takana kuusia, joihin tulee vaikka myytäväksi asti kerkkiä keväisin.
Jos muistaa niin tulee maisteltua kerkkää.
Olen kerran tehnyt kerkistä siirappia, Hyvää, mutta sokeria on tosi paljon.
Kerkkä ei ole kasvain, vaan pakurikääpä lienee se. Kasvannainen?