Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oon usein kuullut että ruokaan pitäisi saada hapokkuutta. Mitä se hapokkuus tekee ruualle?

Vierailija
10.03.2024 |

Käykö esim. sitruuna tai limemehu kaikkeen ruokiin?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
10.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hapokkuus parantaa makua. Ja ei sitruuna käy kaikkeen, kokeile vaikka viinietikkaa.

Vierailija
2/8 |
10.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hapokkuus pilaa ruuat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
10.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen että, että ruoka alkaa närästämään.

Vierailija
4/8 |
10.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisko ap:lle mitään sinihappo?

Vierailija
5/8 |
10.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hapokkuus tasapainottaa makuja tietyissä ruuissa. Ei tietenkään kaikissa.

Vierailija
6/8 |
10.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ruoka on kovin rasvainen tai makea, niin happo tasapainottaa tätä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
7/8 |
10.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei pysty, liian hapokasta.

Vierailija
8/8 |
10.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä ihmiset kokevat hyvänmakuiseksi ruuan, jossa on makeutta, suolaisuutta ja happamuutta oikeassa tasapainossa. Makuaineet ovat yleensä rasvaliukoisia, joten myös rasvaa pitää olla. Happo ei tarkoita välttämättä etikkaa tai sitruunaa, monet vihannekset, kuten tomaatti, ovat happamia.