Mikä on paras nuudeli? Sitä maustetta tässä ajan takaa.
Itse tykkään sellaisesta jossa on inkivääriä ja chiliä.
Kommentit (11)
Nuudeli maustamattomana ja siihen itsetehty kastike tuoreesta inkivääristä, chilistä, valkosipulista, riisiviinietikasta, soijasta/kalakastikkeesta ja limestä.
Chili, inkivääri, valkosipuli, lime, seesamiöljy, soija. Nam nam.
Mä en käytä niitä maustepusseja vaan mausran ihan itse nuudelini. Paljon terveellisempää.
Mama vihreä curry. En ole vielä löytänyt perusmarketeista, mutta aasialaisista kaupoista löytyy. Taivaallista ja juuri sopivan tulista.
Natriumglutamaatti eli mononatriumglutamaatti (E621, MSG) on glutamiinihapon natriumsuola, jota käytetään elintarvikkeiden lisäaineena arominvahventeena. Puhtaassa muodossaan natriumglutamaatti on valkoista kiteistä jauhetta. Veteen liuotettuna natriumglutamaatti liukenee nopeasti natrium- ja glutamaatti-ioneiksi.
Myydään monissa etno-ruokakaupoissa.
Mä tykkään Mama creamy shrimp.