Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Porukka käy niin harvoin ulkona syömässä, että pitää

Vierailija
16.12.2010 |

Jotain aurajuustobroileria paholaisenkastikkeella taivaallisena.

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos se on tehty taivaallisen hyvin. Kerropa nyt mitä sinä pidät taivaallisena?

Vierailija
2/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

pääsen muutaman kerran vuodessa ulos syömään ja osaan kyllä "arvostaa" miltei mitä vaan pöytään tuotua.

Oon aika kypsä omiin kokkailuihini, mutta tällä hetkellä ei ole juurikaan muita mahdollisuuksia kuin päivästä toiseen väsätä näitä erikois-allergia-pöperöitä koko perheelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei mitään marinoitua broileria, valmisaurakastikkeella ja lisäksi vielä hilloa =)



YYH

Vierailija
4/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

nyt ihmiset tykätä mistä tykkäävät. Ei sillä ulkona syömisen kanssa ole paljoa tekemistä :O

Vierailija
5/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin silti pitää vaikka hyvin haudutettua kaurapuuroa voisilmällä taivaallisena.



Ja jos usein syö ulkona, todennäköisemmin arvostaa tavallista kotiruokaa.

Vierailija
6/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei mitään marinoitua broileria, valmisaurakastikkeella ja lisäksi vielä hilloa =)

YYH


se oli tehty näistä aineista? Kyseessä on nyt siis ilmeisesti joku ruoka, jota joku muu kuin sinä olet syönyt? Eli mistä voit tietää?

Ja onpa tuossa hillossakin pikkuinen ero esim. mansikkahilloon...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

sä et sais koskaan sun lempiruokaa jos me kaikki tykkättäis siitä joten se olisi aina loppu.

Vierailija
8/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

voisin minäkin tykätä, ihan hyvin.



Ja makuasiat eivät mene noin yksioikoisesti, että määrä vaikuttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä mies tekee niin loistavaa ruokaa, ja on tarkka raaka-aineista, että sen tason sapuskaa saa vain tosi kalliissa ravintoloissa. Ja ei oikein kiinnosta, kun se kotiruoka tulee niin paljon halvemmaksi. Ainoa valittamisen aihe on, että kokona ikinä ei ole jälkiruokaa.

Vierailija
10/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

raflassa johonkin kanaruokaan ja joskus vielä useampaankin niin aika huono esitys

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

siitä, että ravintolassa alentuu syömään mitä vaan moskaa

Vierailija
12/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaipa sitä saa ihmiset tykätä ihan mistä vaan. Turhaan sä huolissas olet muiden syömisistä. Minä pääsen todella harvoin ulos syömään, mutta silti monesti saan ravintolassa aika keskinkertaista ruokaa. Makuasioista on aika vaikea kiistellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä käyn JOKA PÄIVÄ ulkona syömässä ja harvoin olen syönyt mitään niin taivaallista kuin rakkaan miehen tekemät silakkapihvit, esim.

Vierailija
14/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mitä ravintolassa sinun mielestäsi pitäisi syödä, jotta se olisi oikeaoppista ravintolasyömistä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä mua ainakin alkaa nyppimään jos menen Tampereelle, Kuopioon, lahteen, Turkuun jne ja aina samanlainen ruokalista edessä.



Ja kun käyn täällä kotikaupungissani, niin kyllä haluan käydä yksityisissä ravintoloissa saadakseni "uniikkia" ruokaa usein vaihtuvalta ruokalistalta.



ja kun käy usein ulkona niin haluaa vaihtelua eikä aina niitä samoja samoilta listoilta

Vierailija
16/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lasten kanssa ja ilman. Tykkään monenlaisista ruuista myös. Pitsakin voi olla taivaallista, jos se on hyvin tehtyä.



Vierailija
17/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

käyn niin harvoin ulokna syömässa, että kunhan se ruoka vaan on A: jonkun toisen tekemää B: pilaantumattomista raaka-aineista väsätty C: perussyötäväksi kelpaavaa D: sopuhintaista.... niin minähän väännän napaani ja jätän brassailut ja snobbailut parempaan raha-tilanteeseen.

Vierailija
18/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

pitäisi tuota taivaallisena, en söisi ravintolassa mitään aurajuustolla pilattua.

Mutta miksi joku ei voi siitä pitää? Miten se liittyy siihen, kuinka usein käy ravintolassa, ei se raaka-aine- ja vaatimustaso kaikilla muutu!



Itse valitsen ravintolassa mieluiten jotain sellaista, jota en itse viitsisi valmistaa. Kokeilen erilaisia ja joistakin tulee suosikkeja, joita syön sitten useinkin samassa ravintolassa käydessä. Esim. Kilimissä syön usein saman annoksen, kiva arkiruokailupaikka vaikka ei olekaan mikään hieno ja kallis.

Vierailija
19/19 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mulle on joskus jopa ihan hesen hamppari tmv. "taivaallinen" ja olen syönyt aika monessa ja monentasoisessa ravintolassa...