Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ostan Stockalta graavisiian jouluksi, koska siellä

Vierailija
16.12.2010 |

ne viipaloi sen valmiiksi ja laittaa jokaisen viipaleen väliin kelmun, että ei tartu toisiinsa kiinni (kuten parmankinkussa on).

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja parhaassa tapauksessa käy sen vielä hakemassa merestäkin.



Ja tämä tarina on tosi.

Vierailija
2/7 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja siivutan itse. Hyvää on!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mies pitää meidän veitset niin hyvässä kunnossa että siivuttaminen on helppoa.

Vierailija
4/7 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ei itse osaa eikä viitsi tehdä itse mitään.

Vierailija
5/7 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mökkijärvestä syksyn mittaan n. 20 siikaa. Niistä odottaa pakkasessa puolet, graavaamme itse, hiillostamme takassa ja teemme keittoa. Niin kauan kuin riittää.



Graavaussuolaan kannattaa laittaa 1/3 sokeria. Tulee vielä parempaa!

Vierailija
6/7 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

eikä viipaleiden välissä mitään kelmuja ollut.



Ei ollut kovin erikoista muutenkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mökkijärvestä syksyn mittaan n. 20 siikaa. Niistä odottaa pakkasessa puolet, graavaamme itse, hiillostamme takassa ja teemme keittoa. Niin kauan kuin riittää.

Graavaussuolaan kannattaa laittaa 1/3 sokeria. Tulee vielä parempaa!

Jos ei ole siikaa omasta takaa, niin kassisiiasta tulee hyvä graavikala (muuten se on ihan turhake). Ja kannattaa muistaa, että siika graavautuu nopeasti, ihan muutamassa tunnissa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän kaksi