Runebergintorttu on leivonnainen joka kannattaa suosiolla jättää leipomoisen tehtäväksi
En ole ikinä saanut hyvää runbergintorttua kenenkään "itte tekemänä".
Kommentit (48)
Puhumattakaan että niitä muotteja ei kenelläkään kotona ole. Liian matalia tai liian leveitä. Paperivuokaan runebergintorttua EI TEHDÄ!
Täysin yliarvostettu torttu. En pysty syömään.
Ite en taas leipomoiden ällötyksiä syö, ite tekee niin paljon parempia.
Ei puolikarkeaa vaan karkeaa jauhoa ja lisäksi kuivakakkujen muruja ja muut aineet. Onnistuu kun tietää ja osaa, tosin en pidä onnistuneitakaan runebergintorttuja erityisen maukkaina leivonnaisina.
Paras herkku on laadukkaasti tehty suklaakakku, jota harvoin valmiina mistään saa!
No kotonatehdyt on ihan sympaattisia. Ei pahoja, mutta on kun vertailisi 2010 Toyota corollaa 2022 Mersuun.
Niissäkin kauppojenkin laaduissa ja mauissa eroja. On arrakilla ja punssilla maustettuja etc.
Vierailija kirjoitti:
Ite en taas leipomoiden ällötyksiä syö, ite tekee niin paljon parempia.
Niin, eihän nuo isot leipomot ainakaan osaa tehdä niitä kunnolla, on suunnilleen jotain kakkutaikinaa käytetty...
Vierailija kirjoitti:
Puhumattakaan että niitä muotteja ei kenelläkään kotona ole. Liian matalia tai liian leveitä. Paperivuokaan runebergintorttua EI TEHDÄ!
Kyllä tehdään sillä kaikki leipomoidenkin Runebergin tortut ovat nimenomaan paperivuoassa.
Mulle ihan sama kuka leipoo kun ne on niin pahoja
Juu, Fredrika Runeberg-parka joutui haalimaan köökin laareista viimeisetkin muruset sitä sun tätä saadakseen taikinan aikaan. Siksi tässä tortussa on niin julmetun pitkä aineslista.
Vaikka muuten leivonkin, jätän tämän suosiolla ammattilaisten tehtäväksi. Ainesosat ja vielä muottilieriöiden säilytyäminenkin yhden kerran vuodessa tapahtuvaa leivontaa varten. Juu, ei.
Ei ne nyt niin kalliita ole kerran vuodessa leipomosta ostettavaksi etteikö raaskisi. Kuten joku jo sanoi, leipomotuotteinakin niiden laaduissa on eroja.
Yllätys, Lidl taitaa myydä parhaat.
Suositus Lidlin Deluxe Runebergin tortulle!! On todella hyvä!
Tannisella on myös aika hyvät tortut.
Muffinipellilä tulee kotipöytään ihan tarpeeksi hyviä. Toki pienempiä kuin leipomoiden, mutta lapset eivät edes halua sitä karvasmantelilla saati punssilla kostutettua.
Kyllä se varmaan onnistuisi, mutta kuka haluaa tehdä moisia kaloripommeja?
Olen tehnyt kotona hyviä ja löytyy silikoninen muottisarja.
Mä oon tehny itse tosi hyvä runebergintorttuja, jotka on jopa parempia kuin useimmat, joita kaupassa myydään.
Oletteko koskaan vahingossa katsoneet kaupassa myytävien Runebergien E-listaa? Aikamoinen! Siksi syön vain itse tehtyjä, en harrasta E-aineita.
Vierailija kirjoitti:
Oletteko koskaan vahingossa katsoneet kaupassa myytävien Runebergien E-listaa? Aikamoinen! Siksi syön vain itse tehtyjä, en harrasta E-aineita.
Makuaineilla yleensä on E-koodi ja niitähän nuo tortut sisältävät yllin kyllin. Tuskin kukaan kuolee, jos kerran vuodessa syö yhden tortun.
Siihen tarvitaan yllättävä paljon ainesosia ja esim manteleiden jauhamiskarkeus on todella tärkeä. Samoin karvasmanteliaromin osuus, joka on kauhean vaikea kotona laittaa oikein.