otetaanko kinkusta verkko pois ennen paistamista
Kommentit (7)
Ihan turhaa touhua.. =) Sinapit päälle sitten lautasella.
Ihan turhaa touhua.. =) Sinapit päälle sitten lautasella.
Mutta kyllä siitä saa paljon kauniimman kun kuorruttaa ja ehkä vielä koristeleekin esim. neilikoilla tms.
Ja kuorruttaminen on niin helppo ja nopea homma!
=)
Joskus 90-luvulla nuorena parina mieheni ja minä otimme pitkään pähkäiltyämme verkon pois, ja voi mikä yllätys uunissa olikaan. Räjähtäneen näköinen lihakasa :D Se kyllä maistui aivan yhtä hyvälle kuin mikä kinkku hyvänsä. Mut aina tulee hauska fiilis kun sitä muistelemme :)
otetaan pois vasta sitten kun kinkku on saanut jäähtyä jonkin aikaa. Se räjähdys voi nimittäin tapahtua vielä kypsänäkin. Kokemusta löytyy tästä.. :D
Verkkohan on kumia !! Me jätimme kumiverkon kinkun päälle - pthyi kuinka kitkerää kumille maistuvaa kinkkua. Normaalikinkkua ei tarvitse sitoa, eihän sian kokonainen reisilihas uunissa räjähdä. Jos on luuton kinkku, tai jopa sianlihasta rakenneltu paisti, on kumiverkko syytä korvata paistotarkoitukseen myytävällä narulla.
[quote author="Vierailija" time="22.12.2010 klo 08:28"]
otetaan pois vasta sitten kun kinkku on saanut jäähtyä jonkin aikaa. Se räjähdys voi nimittäin tapahtua vielä kypsänäkin. Kokemusta löytyy tästä.. :D
[/quote]
Juurikin näin :)
että se pysyy kasassa paistamisen ajan