Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pikaneuvo luumurahkaan

Vierailija
05.12.2010 |

jos sen tekee kuivatuista luumuista eikä luumusoseesta, pitääkö luumut keittää ensin? Ja jos niin miten kauan? KIITOS!

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
05.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin kauan että pehmenee, mutta rahkasta tulee ällöttävän vetistä helposti.



Tilkka (1-2 rkl) konjakkia joukkoon, niin tulee super herkullista !

Vierailija
2/2 |
05.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mulle ei konjakki maistu, mutta Amaretto on ihanaa luumurahkassa! jos koko annokseen (2 purkkia rahkaa ja tölkki kermaa) laittaa sitä vain 1tl, olen surutta antanut lapsillekin. Alkoholimäärä on mitätön, mutta aromi ihana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän viisi