Mikä proteiinijauhe maistuis mahdollisimman vähän smoothiessa?
Kommentit (24)
Ota joku maku mikä sopii smoothieen. Tai laita vaikka maitorahkaa.
Varmaan maustamaton, mutta jos tuollaista kysyy, niin tuskin se maku on ongelma. Koostumus tuottaa sulle haasteita, kun et ole tottunut. Sama miksi jotkut ei tykkää syödä rahkaa, vaan pitää saada jugurttia.
Meillä käytetään ehtaa tavaraa, siemennestettä, paljon proteiiniä.
Vierailija kirjoitti:
Varmaan maustamaton, mutta jos tuollaista kysyy, niin tuskin se maku on ongelma. Koostumus tuottaa sulle haasteita, kun et ole tottunut. Sama miksi jotkut ei tykkää syödä rahkaa, vaan pitää saada jugurttia.
Koostumus on ongelma lähinnä kasviproteiineissa, riisiproteiini ehkä jauhoisin ja hamppuproteiini lisäksi todella voimakkaan makuista.
Vierailija kirjoitti:
Maustamaton
Mikä maustamaton olisi hyvä?
Vierailija kirjoitti:
Miksi pitäisi mitään jauheita laittaa? Pähkinöitä jos et ole allerginen. Tai ihan vain syöt erikseen keitetyn kananmunan
Koska tarvitsen lisää proteiinia. Pähkinöille olen allerginen.
Miksi pitäisi vastata mitään, jos ei ole mitään vastattavaa? Jos kysyn, että mikä auto olisi hyvä, niin haluatko kertoa polkupyörästä?
Esimerkiksi hamppuproteiinijauhe on aika neutraalin makuista. Ite käytän sitä kaikissa smoothieissa.
Vierailija kirjoitti:
Varmaan maustamaton, mutta jos tuollaista kysyy, niin tuskin se maku on ongelma. Koostumus tuottaa sulle haasteita, kun et ole tottunut. Sama miksi jotkut ei tykkää syödä rahkaa, vaan pitää saada jugurttia.
Jotain heraa olen joskus käyttänyt ja se maistui siinä aika paljon. Teen yleensä smoothiet ilman maitotuotteita.
Laita pohjaksi maitorahkaa tai vaikka viiliä tai jugurttia. Hyvä tulee!
Mua myös kiinnostaa vinkit asiasta. Käytän maustamatonta heraproteiinia, ja olen testannut paria eri merkkiä. Se on niin pahaa, että joudun puoliväkisin juomaan sen. Enkä todellakaan ole mitenkään herkkä. Rakenne ei mua häiritse.
Ainoa millä olen saanut makua peitettyä, on vauvan luumusose.
Tarvitsen proteiinilisää, painoa on reilusti yli sata kiloa. On muna-ja kala-allergia, eikä ole varaa syödä tarpeeksi kokolihaa. Syön paljon palkokasveja, mutta niistä tulee maha kipeäksi, ja voin syödä niitä vain, jos olen varmasti kotona seiraavan puoli vuorokautta.
Vierailija kirjoitti:
Maustamaton
Makujen ideana on peittää sitä epämiellyttävää makua ja sehän toimii, eli maustamaton pitäisi oikeasti myydä pahan makuinen, idea on siis vähän sama kuin viinan maun peittämisessä, jos joku ei ymmärtänyt.
Teet esim mansikka smoothieta niin laitat sekaan mansikan makuista proteiinijauhetta, tai sitten jotain 2 keskenään sopivaa makua jne, näin se toimii ja tällöin jauhe vain korostaa sitä alkuperäiseksi tarkoitettua makua.
ps yleensä jauheet tuovat hieman makeutta, joten älä lisäile sokeria tai liian makeita tuotteita (säilykkeiden nesteet) ennen kuin olet maistanut jauheen kanssa
Ota proteiinijauhepussi, vie se hömppä jauhesekoitus roskikseen ja tee smootiesi vaikka luonnon yoghurttiin, jolloin ei maistu pahalta ja proteiinia saat enemmän, kuin sotkemalla tuon pussukkasi pelkkien marjojen sekaan.
PS. lue esim. A+ luonnon yoghurtti purkista paljonko sis. proteiinia vs. oma kallis jauhe sotkusi.
Miksi pitäisi mitään jauheita laittaa? Pähkinöitä jos et ole allerginen. Tai ihan vain syöt erikseen keitetyn kananmunan