Suurin osa suomalaisista valmistaa nakit väärin
Nakkeja tulee korkeintaan kiehauttaa lyhyesti, ei keittää pitkään vedessä, jolloin niistä häviää makua. Höyryttäminen on suositeltavin tapa, jos ei halua paistaa.
Kommentit (53)
Juhlan kunniaksi laihat Juhla Mokat päälle.
Laita mikroon. Pääset helpommalla ja onnistuu aina.
Aika harva valmistaa nakkeja. Ne ostetaan valmiina kaupasta.
Keitinveteen kannattaa lisätä suolaa tai lihalientä ja jos oikein haluaa hifistellä, niin pippuria ja sipulia. Nam, nam.
Vierailija kirjoitti:
Keitinveteen kannattaa lisätä suolaa tai lihalientä ja jos oikein haluaa hifistellä, niin pippuria ja sipulia. Nam, nam.
Ei todellakaan kannata keitellä tai höyrytellä missään. Missä 1800-luvulla elätte? Mikro on keksitty.
Valehtelet. Suurin osa tarkoittaa, että yli puolet. Tuskinpa vaan.
Harvemmin sitä tulee nakkeja itse valmistettua, kaupan valmisnakit on ihan hyviä
Asiantuntija muistuttaa että missään tapauksessa ei kannata valmistaa nakkeja mikroaaltouunissa.
Aina höyrytän ja perunasalaatinkin teen ihan itse *mikä kodinhengetär*
Vierailija kirjoitti:
Valehtelet. Suurin osa tarkoittaa, että yli puolet. Tuskinpa vaan.
Jos tavat jakautuvat vaikka viiteen osaan, suurimmaksi riittää jo 21%.
Vierailija kirjoitti:
Keitinveteen kannattaa lisätä suolaa tai lihalientä ja jos oikein haluaa hifistellä, niin pippuria ja sipulia. Nam, nam.
Nämä ovat Kettu Viisisatasen nakit. Paasilinnan lukijat tietänevät.
Ei niin yllättäen aloitus saa miinuksia, tieto lisää tuskaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Valehtelet. Suurin osa tarkoittaa, että yli puolet. Tuskinpa vaan.
Jos tavat jakautuvat vaikka viiteen osaan, suurimmaksi riittää jo 21%.
Nyt oli kyse kahdesta tavasta, oikein tai väärin.
Syön ne suoraan paketista skumpan kanssa ja salaatinkin suoraan laatikosta.
Maunpoislilluttajilta tulee kovasti alanuolia. Mikäpä onkaan suomalaisempaa kuin mauton ruoka.
Mauttomiksi lillutettujen entisten nakkien kanssa sopii suomalaisten suursuosikki Forssan perunasalaatti.