Tarvitseeko nykyään salmonellatestiä ravintolatyöhön?
Kommentit (6)
Ravintolat tarvisivat montakin testiä raaka-aineisiin, ruokiinsa ja mikroskoopin alla. Sen verran riittää erilaisia vaihtoehtoja, muutakin kuin salomoninella.
Ei vissiin. Tuttuni ei osaa sanaakaan suomen kieltä, eikä hygieniataso ainakaan kotioloissa ole kehuttava (pyyhkii pöytätasot samalla likaisella pyyhkeellä kuin lattiankin). Silti sai hygieniapassin muka ensi yrittämällä läpi...
Vierailija kirjoitti:
Ravintolat tarvisivat montakin testiä raaka-aineisiin, ruokiinsa ja mikroskoopin alla. Sen verran riittää erilaisia vaihtoehtoja, muutakin kuin salomoninella.
Niinpä se taitaa olla. Ennen tämä kuitenkin oli pakollinen
Vierailija kirjoitti:
Ei vissiin. Tuttuni ei osaa sanaakaan suomen kieltä, eikä hygieniataso ainakaan kotioloissa ole kehuttava (pyyhkii pöytätasot samalla likaisella pyyhkeellä kuin lattiankin). Silti sai hygieniapassin muka ensi yrittämällä läpi...
Huhhuh. Mut hygieniatesti on kyllä ihan palikkatesti
Ei tarvitse toimittaa ulostenäytettä enää. Salmonellahaastattelu korvaa sen. Eli käytännössä kysymys: oletko/onko lähipiirisi sairastanut kuumeista ripulitautia viim. 1 kk:n sisällä?
Jos ei, niin saat todistuksen. Jos kyllä, niin näyte otetaan.
Ravintolan ihan oma valinta niin etpä sitä netistä löydäkään.