Kinkku vasta aaton jälkeen!
Nuuka joulu. Aattona puuroa ja ehkä piirakoita ja munavoita. Silliä.
Kinkut + monet muutkin jouluruoat tulevat tarjoukseen viimeistään joulupäivänä. Alennukset yleensä ja yli.
Eikös mättämisen voisi siirtää hyvin vaikkapa Tapanille, jos on nuukailun tarve?
Sitäpaitsi riisipuuro on hyvää! Miksi pitää tehdä niinkuin kaikki muut?
Ja voihan sitä sitten dokailla aattona enemmän. Viinassa kun hinta ei laske!
Kommentit (5)
Voihan sitä huijata lapsiakin, ja sanoa että meillä on venäläisiä sukujuuria ja vietämme joulua naapurin kalenterin mukaan.
Tai onhan sitä maita joissa lahjoja ei anneta joulunakaan??? Tai vasta joulun jälkeen. Espanja?
Ryhtykäämme venäläisiksi. Tai muslimeiksi.
Pakastekinkut tulevat usein alennukseen jo aattona. Suklaat ja muut myös.
Jos on iso poppoo ruokittavana, niin päivänkin siirto varsinaiseen jouluateriaan voi säästää jopa satasia.
Taloushan se on tärkein. Kauppias ei kyllä tykkää kun katteet putoo.
Ei sitä niin paljoa tarvi. Itse ostan Saariosten viipaleita, se saa riittää.
Kinkku ostetaan Joulun jälkeen, hintaan 2e/kg.
Jos ei ole pieniä muksuja jotka odottavat aattona pukkia, ja jotain sukutraditioita, niin mikäs ettei aterioitakin voi siirrellä mieleisekseen.
Talousmielessä ihan järkevää, vaikkei olisi edes rahapulaa.