Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

PIKANEN!

Vierailija
24.11.2010 |

Olis silakkapihvejä tänään tarjolle ajateltuna mutta miten on: täytteellä vai ilman?





Siis laitanko vaan puolikkaat yhteen, leivitän ja paistan vai onko jollain heittää hatusta oma lemppari täyte?



Kiitän ja kumarran!

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
24.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Levitän leivinpaperin päälle ruisjauhoja, joissa on sekoitettuna suolaa sekä valkopippuria. Levittteen päälle selkäpuoli alaspäin fileet vierekkäin.



Tähän puolikkaan pinnalle ripottelen tilliä, kuivattuna tai tuoretta.



Laitan toisen "puolikkaan" päälle ja käännän pihviä siten että se päälipuolikin jauhottuu. Voi myös ripotella uutta ruisjauhoa jossa suola, valkopippuri tai käyttää pihvien väleissä olevaa jauhoa.



En ole koskaan juustoa laittanut väliin, mistä se kalaan kuuluva tillin maku tulisi, ruohosipulikin hyvä.



Joskus olen "kastanut" silputtuun sipuuliin sisäpuolen fileestä, suolaa ja valkopippuria sekä tilliä ja "kansi päälle. Jauhotetaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi seitsemän