Mikä on bravuuri ruokasi?
Itse kehittelin reseptin miten saa hyvän mehevän pizzan kotiuunilla käyttäen täyttessä kananmunaa ja majoneesia.
Kommentit (27)
Lasagne,tekisin sen vaikka silmät suljettuna, siihen kuuluu paljon valkosipulia ja juustoa.
Niitä on todella paljon. Ainakin perheraadin mielestä.
Atria mikro pitsa tuunattuna lisä juustolla.
Pesto parmesaani pasta. Paistetaan kanat ja punasipuli, muutama rkl punasta pestoa, lisätään kerma ja parmesani ja avot.
Puoliso usein toivoo bolognesea tuoretagliatellella. En pahemmin välitä ruoanlaitosta enkä ole hyvä kokki, mutta tuo kyllä onnistuu aina.
Pasta ja jauhelihatomaattikastike.
Tuhdit pataruuat, vitello tonnato
Vierailija kirjoitti:
Lasagne,tekisin sen vaikka silmät suljettuna, siihen kuuluu paljon valkosipulia ja juustoa.
Tuo on hirveen työläs. Monta tuntia menee.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lasagne,tekisin sen vaikka silmät suljettuna, siihen kuuluu paljon valkosipulia ja juustoa.
Tuo on hirveen työläs. Monta tuntia menee.
Ei siinä tarvi kuin ruskistaa jauheliha siihen tomaattimurska,mausteet ja valkokastikkeenkin saa valmiina purkista jos ei halua tehä itse,sitten vaan latoo ne lasagne levyjen kanssa vuokaan ja uuniin 50 minuutiksi.
Napolilaistyylinen pizza. Pohja 1-3 vuorokautta kohotettu hapanjuuritaikina. Tomaattikastike San Marzano -tyyppisistä tomaateista, mausteena vähän valkosipulia, basilikanlehtiä, oliiviöljyä ja suolaa. Ei keitetä missään tapauksessa yhtään.
Käsin muotoillaan pizzapohja. Käsin sen takia, että kaulun puristaa ilmakuplat pois, Päälle tomaattikastike ja mozzarellapalasia. Periaatteessa tuo jo riittää, mutta usein tulee laitettua esim. ensiluokkaista salamia tai ilmakuivattua kinkkua (joko uuniin tai vasta uunin jälkeen). Ehkä vähän punasipulia lisäksi. Uunin jälkeen vielä basilikanlehtiä päälle ja se on siinä.
Täyttämisessä perusperiaate on: vähän mutta ensiluokkaista. Määrä ei todellakaan korvaa laatua.
Niin ja se paistaminen: 500 astetta ja yksi minuutti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lasagne,tekisin sen vaikka silmät suljettuna, siihen kuuluu paljon valkosipulia ja juustoa.
Tuo on hirveen työläs. Monta tuntia menee.
Ei siinä tarvi kuin ruskistaa jauheliha siihen tomaattimurska,mausteet ja valkokastikkeenkin saa valmiina purkista jos ei halua tehä itse,sitten vaan latoo ne lasagne levyjen kanssa vuokaan ja uuniin 50 minuutiksi.
Toi valmis bechamel onkin yks parhaita apuja, ei tulis ikinä tehtyä lasagnea jos ei sitä olisi. En halua kaappiin mitään jauhopussukkaa, kun sitä ei sitten ikinä tulis käytettyä mihinkään muuhun ja mulla lasagnenlaittofrekvenssi on ehkä kerta vuoteen.
Lisäksi käytän pizza bbq maustetta.