Joulusuklaat joissa EI ole palmuöljyä?
Mitä näitä on? Ilmeisesti ainakaan Panda ei käytä?
Kommentit (25)
Suklaan syönti on tekopyhää, jos palmuöljyä välttelet eettisistä syistä.
Kaakaokasvi kuolee sukupuuttoon alle 20 vuodessa.
Lopeta se mässytys. Laihduta. Vältä lihaa.
Muuttuuko suklaat nyt joulusuklaaksi. Jännittävää.
No niissä on kumminkin semmonen tuoteseloste, oot varmasti kuullut.
Varmaan joku Lindt on semmoinen joka ei käytä. Hyviä suklaita.
Mielesstäni Lidlistä löytyy myös ihan toimivia suklaita.
Palmuöljyttömiä suklaita on ainakin Wiener Nougat, Fazerin perusmakuiset suklaat, Toblerone ja varmaan useimmat belgialaiset suklaasimpukat.
Mitä vanhempi/perinteisempi tuote niin sitä todennäköisemmin ei ole. Wiener Nougat nyt oli Fazerin aivopieru, jota mainostetaan vanhalla reseptillä, mutta vaihdettiin palmuöljyyn ja meni kuraksi. Se on nyt korjattu.
Vierailija kirjoitti:
Wiener Nougatista otettiin se palmuöljy pois muutama vuosi sitten.
Se ei ole suklaata.
Vierailija kirjoitti:
Palmuöljyttömiä suklaita on ainakin Wiener Nougat, Fazerin perusmakuiset suklaat, Toblerone ja varmaan useimmat belgialaiset suklaasimpukat.
Mitä vanhempi/perinteisempi tuote niin sitä todennäköisemmin ei ole. Wiener Nougat nyt oli Fazerin aivopieru, jota mainostetaan vanhalla reseptillä, mutta vaihdettiin palmuöljyyn ja meni kuraksi. Se on nyt korjattu.
Wiener Nougat ei ole suklaata.
Ainakaan Lidlistä ei voi ostaa yhtään rasiaa!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Palmuöljyttömiä suklaita on ainakin Wiener Nougat, Fazerin perusmakuiset suklaat, Toblerone ja varmaan useimmat belgialaiset suklaasimpukat.
Mitä vanhempi/perinteisempi tuote niin sitä todennäköisemmin ei ole. Wiener Nougat nyt oli Fazerin aivopieru, jota mainostetaan vanhalla reseptillä, mutta vaihdettiin palmuöljyyn ja meni kuraksi. Se on nyt korjattu.
Wiener Nougat ei ole suklaata.
Pilkunviilaaja 🙄
Semmonen vaihtoehto, jossa on risiiniöljyä.
Vierailija kirjoitti:
Varmaan joku Lindt on semmoinen joka ei käytä. Hyviä suklaita.
Mielesstäni Lidlistä löytyy myös ihan toimivia suklaita.
Lindtin sivulla kerrotaan, että osassa tuotteita käytetään palmyöljyä.
olen joskus katsonut isojen kansainvälisten yritysten konvehteja, niin niissä on todennäköisesti tuota ainetta. pandan suklaissa ei ole ja joitain vuosia sitten fazer ilmoitti että poistaa kyseisen aineen suklaista.
Vierailija kirjoitti:
Semmonen vaihtoehto, jossa on risiiniöljyä.
Olisihan siinä tuoteidea. Herkut, missä on risiiniöljyä, että vatsa menee heti sekaisin, tai ruoka missä on lapamato, että saa syödä niin paljon kuin haluaa, ja laihtuu silti.
Mikä tekee suklaasta joukusuklaan?
Palmuöljy, kookosöljy ja kovetettu kasvirasva ovat kaikki epäterveellisiä. Jos joku Fazeri ottaa palmuöljyn pois niin tilalla on jotain muuta halpaa ja epäterveellistä.
Vierailija kirjoitti:
Palmuöljy, kookosöljy ja kovetettu kasvirasva ovat kaikki epäterveellisiä. Jos joku Fazeri ottaa palmuöljyn pois niin tilalla on jotain muuta halpaa ja epäterveellistä.
Kookosöljy ei kuulu tuohon joukkoon.
olemassa on pieniä suklaata valmistavia yrityksiä. voit katsella että löytyykö niiden valikoimista sopivia tuotteita. hinnat vaan on sen verran korkeita että lapsille ei niitä anneta. lapsille määrä on laatua tärkeämpää.
Multa jää suklaat kauppaan kun kaikissa on palmuöljyä ja friktoosisiirappia tai jotain muuta halpaa sokerinkorviketta.
Wiener Nougatista otettiin se palmuöljy pois muutama vuosi sitten.