Lue keskustelun säännöt.
Muita kuin kidnipapuja chili kon karneen
Kommentit (6)
Mustapavut sopivat, mutta kidney-pavut on parhaat! Muista pitkä haudutus, että lihasta irtoaa makua! Mulla saattaa olla matalalla lämmöllä hyvin kolmekin tuntia hautumassa. Sitä parempaa tulee!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Laita härkäpapua niin saat komeimmat töräykset.
Jos kuivista pavuista tekee, niin voi mennä pari päivää, etenkin jos on vanhempia papuja. Ei kannata liottaa liian kauan. Jos ne lähtee itämään, niin tulee liian raikkaan ja tuoreen makuinen pata.
Punaisia linssejä sekaan, niin saa hyvää liisteriä. Jos siis haluaa sellaisen rakenteen.
Kyllä siihen monetkin pavut sopii, esim. mustapavut tai kikherneet myös.