Kauanko kaalta pitää keittää? Ohjeessa oli 30 min mutta minusta se on vielä kovaa
Kaalisoppaa tässä tekeillä. Voiko laittaa kinkkusuikaletta joukkoon? Lihaa ei nyt ole.
Kommentit (16)
Minä teen aina lihatonta kaalisoppaa. En tiedä kinkkusuikaleista. Kyllä kaalia mun mielestä vähintään tunnin saa keittää.
"Kaalta" ei ole olemassa.
Saitko selville mikä on laakerinlehti?
Miten laitat sitä kinkkusuikaletta, jos lihaa ei ole?
Minä antaisin muhia pitkään. Vaikkapa kaksikin tuntia helposti ja eteenpäin.. On vielä niitä jotka paranee vanhetessaan. Tiettyyn pisteeseen asti tosin. Eli reilu satsi.
Poimitko kinkkusuikaleet kinkkupensaasta?
Vierailija kirjoitti:
Miten laitat sitä kinkkusuikaletta, jos lihaa ei ole?
Ne on suikaletta, eikä lihaa. Lue joskus suikaleiden koostumus, niin asia alkaa valjeta. No on niissäkin marginaalinen osa lihaa.
Ei sitä ihan pehmeäksi kannata keittääkään, on parempaa jos on vähän suutuntumaa jäljellä.
Kaaleita täytyy keittää pitkään, että murenee.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten laitat sitä kinkkusuikaletta, jos lihaa ei ole?
Ne on suikaletta, eikä lihaa. Lue joskus suikaleiden koostumus, niin asia alkaa valjeta. No on niissäkin marginaalinen osa lihaa.
Pizzasuikaleet ja kinkkusuikaleet ovat eri asia.
Kaalikeittoa nyt voi syödä niin kypsänä kun huvittaa. Jos teet isomman satsin, niin voit kokeilla eri kypsyisinä. En ole kaalikeittoa koskaan edes tehnyt vaan kaalipataa.
Vierailija kirjoitti:
Kaaleita täytyy keittää pitkään, että murenee.
Auttaa, jos kunnolla nuijii ennen keittämistä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaaleita täytyy keittää pitkään, että murenee.
Auttaa, jos kunnolla nuijii ennen keittämistä.
Nuijin aina omalla jäntevällä nuijallani kaaleet.
Keitä ihan niin kauan kuin hyvältä tuntuu. Ei se kovin nopeasti kypsy ellet pidä kantta päällä.
Miten niin "pitää"? Kai nyt itse parhaiten tiedät millaisena haluat sen syödä.
Pane porkkania sekaan. Ananaan lisäystä en suosittele.
Keitän kaalikeittoa tunti 20 min. Kinkku sopii.