Ehdotelkaa herkullisia päivällisiä joihin saisi upotettua reilusti kasviksia!
Varsinkin nirsoille. Nimim. yritän parantaa elämäntapoja.
Kommentit (44)
Teet erillisen salaatin johon lisäät esim. Fetaa tai Halloumia. Helppoa ja halpaa.
Miksi ne pitää "upottaa" johonkin? Teet vaikka pellillisen uunikasviksia ihan sellaisenaan ja heittelet siitä ääntä kohti. Ei tarvitse upotella mihinkään.
Pinaattia voi myös upottaa melkein mihin ruokaan tahansa. Itse ajattelin tänään tehtä pekoni-halloumipastaa, mihin tulee myös pinaattia, tölkillinen säilykekirsikkatomaatteja ja kermaa.
No järjestä vaikka sadan hengen päivälliset, niin varmasti kuluu reilusti kasviksiakin.
Vierailija kirjoitti:
Pinaattia voi myös upottaa melkein mihin ruokaan tahansa. Itse ajattelin tänään tehtä pekoni-halloumipastaa, mihin tulee myös pinaattia, tölkillinen säilykekirsikkatomaatteja ja kermaa.
Jos Ap haluaa parantaa elämäntapoja, en suosittele tätä reseptiä. Halloumi on jo niin rasvaista, että pekonin ja kerman lisääminen tekee tästä aikamoisen kaloripommin. Laittaisinkin itse tähän enemmin öljypohjaisen kastikkeen, kesäkurpitsaa, sipulia, yrttejä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pinaattia voi myös upottaa melkein mihin ruokaan tahansa. Itse ajattelin tänään tehtä pekoni-halloumipastaa, mihin tulee myös pinaattia, tölkillinen säilykekirsikkatomaatteja ja kermaa.
Jos Ap haluaa parantaa elämäntapoja, en suosittele tätä reseptiä. Halloumi on jo niin rasvaista, että pekonin ja kerman lisääminen tekee tästä aikamoisen kaloripommin. Laittaisinkin itse tähän enemmin öljypohjaisen kastikkeen, kesäkurpitsaa, sipulia, yrttejä.
Öljy on sitä ittiään. Siinä jää halloumi ja kerma toiseksi ja kolmanneksi.
Vierailija kirjoitti:
Pinaattia voi myös upottaa melkein mihin ruokaan tahansa. Itse ajattelin tänään tehtä pekoni-halloumipastaa, mihin tulee myös pinaattia, tölkillinen säilykekirsikkatomaatteja ja kermaa.
Miksi tomaatit säilykkeenä? Minä laitan tuoreeltaan.
Ruokaisa salaatti, palstan klassikko
Jos tykkäät kaalista niin kaali-porkkanasalaatti, kaalilaatikko, kaalikeitto. Porkkanakeitto.
Vierailija kirjoitti:
Miksi ne pitää "upottaa" johonkin? Teet vaikka pellillisen uunikasviksia ihan sellaisenaan ja heittelet siitä ääntä kohti. Ei tarvitse upotella mihinkään.
Varmaan siksi että uunikasvikset on joidenkin mielestä liian terveellisen ja kasvisten eli ei minkään makuisia. Jos tykkää mieluummin vaikka jonkun liharuuan, kastikkeet tai padan tekstuurista jne.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pinaattia voi myös upottaa melkein mihin ruokaan tahansa. Itse ajattelin tänään tehtä pekoni-halloumipastaa, mihin tulee myös pinaattia, tölkillinen säilykekirsikkatomaatteja ja kermaa.
Miksi tomaatit säilykkeenä? Minä laitan tuoreeltaan.
Miksi tuoreeltaan? Minä laitan säilykkeenä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi ne pitää "upottaa" johonkin? Teet vaikka pellillisen uunikasviksia ihan sellaisenaan ja heittelet siitä ääntä kohti. Ei tarvitse upotella mihinkään.
Varmaan siksi että uunikasvikset on joidenkin mielestä liian terveellisen ja kasvisten eli ei minkään makuisia. Jos tykkää mieluummin vaikka jonkun liharuuan, kastikkeet tai padan tekstuurista jne.
Yleensä ne kannattaa maustaa.
Tomaattikeitto, porkkanakeitto, raasteet, paahdetut kasvikset.
Vierailija kirjoitti:
Miksi ne pitää "upottaa" johonkin? Teet vaikka pellillisen uunikasviksia ihan sellaisenaan ja heittelet siitä ääntä kohti. Ei tarvitse upotella mihinkään.
Ihmetyttää nämä "upottajat". Eivätkö tosiaan syö tuoresalaattia vai upottavatko senkin muun ruuan sekaan? :D
Tortillat. Leikkelee valmiiksi kurkkua, paprikaa, salaattia, tomaattia, kukkakaalia jne. Joku hyvä tulinen salsakastike ja jos pakko niin vaikka tonnikalaa tai paistettuja kanasuikaleita. Saa täyttää jokainen perheenjäsen itse sitten.
Onko nyt kyse juhlapäivällisistä vai ihan arkisesta päivällisestä?
Jälkimmäinen on helppo: upotat vaan niitä kasviksia ihan teidän normaaliruokaan , laitat esim. vähemmän jauhelihaa makaronilaatikkoon ja enemmän tomaattia, porkkanaraastetta jne. Bologneseen samoin, kastikkeeseen vähän lihaa ja paljon tomaattia, sipulia, porkkanaa, palsternakkaa, selleriä. Lohta tarjoat kasvispedillä, siihen uppoaa paprikaa, kesäkurpitsaa, parsaa, sieniä, melkein mitä cain.