Helppo ilmastoteko joka myös huomataan- pyydä ravintolassa jämäpala- annos
Tuttu ravintoloitsija kertoi että valtavasti menee rakka-aineita hukkaan niin keksin tämän Jämäpala- annos- idean.
Siis tarjoilijalle sanotaan että kokki saa harkintansa mukaan koota annoksen jätteistä. Liru kastiketta sieltä, ylimääräinen peruna tuolta, ei nyt sentään kalanperkeitä mutta ylimääräinen lohensiivu, konjakkitilkat pullo pohjalta!
Eilenkin illallisella pyysin Jämäannoksen ja sain hummerinpyrstön, suklaakastiketta, raastekimaran eri juureksista, neljä eri dippiä, hirvenseläkettä, ranskalaisia, riisiä ja perunamuusia. Jälkiruoaksi kulhollisen lohkeilleita suklaapalasia, hedelmäkoktailin ja paahdetun banaanin.
Seurueestani söin parhaiten, halvimman ja ilmastotietoisimmin- kokemuksieni mukaan herkullinen jämäannos irtoaa halvimman pääruokavaihtoehdon hinnalla.
Pyytäkää muutkin jämäannoksia niin käytäntö yleistyy ja jämiä aletaan tarjoilla pyytämättäkin
Kommentit (2)
Jos mä lähden lähemmäs sadan kilsan päähän lähimpään oikeaan ruokaravintolaan syömään, tilaan listalta enkä mitään mitä kokin mieleen nyt sattuisi juolahtamaan.
Weetee-touhua...