Ravintolaruoka
Ihmiset ovat huomanneet ravintoloiden hinnan/annoskoon muuttuneen. 2 aikuista syö lehtipihvit ja lasilliset viiniä 60-70e minimissään ja illallisen jälkeen huomaa kotona, että on vielä nälkä. Paljon helpompaa heittää oliiviöljyä pannulle ja paistaa 4 pihviä ja vaikka lohkoperunat valmiiden kasvissekoituksen kanssa uuniin. Silloin tietää mitä syö ja onko ruoka tehty puhtain käsin vai pyörinyt lattialla. Hinnaksi tulee max. 15e kahdelle ja sillä saa jo laadukkaan tuoreen aterian ilman odottelua. Viiniä voi myös ostaa pullollisen pöytään eri hintaluokissa. Myös kannattaa miettiä sitä ulkona syömistä, että onko järkeä, jos rahat on tiukilla. Eri asia, jos oikeasti on rikas ja ravintolaillalliset ei näy kukkarossa. Huomaan vaan, että moni nykyään valittaa, ettei saanut rahalla ravintolasta odottamaansa, joten kyse on siitä mihin haluaa rahansa laittaa.
Joo, onhan se noinkin. Ravintolassa syöminen on turhan kallista nykyisin.
Teen itse perheelle ruuat normaalisti joka päivä ja siksi arvostan valmiiseen pöytään pääsyä.
Käymme perheenä syömässä vain harvoin, koska 2 aikuista ja kolme kouluikäistä kasvattaa ravintolalaskun aika korkeaksi.