Voiko täytekkakun kostuttaa vedellä?
Kommentit (54)
No voi mut maku on eri asia. Tai varsinkin sen puute.
Kostuta makaroninkeitinvedellä, tuo kakkupohjaan mukavaa pehmeyttä.
Sokeri että oon joskus hätä tapauksessa laittanut, ei oo kukaan valittanut
Vähän vetistä ja mautonta tulee. Maito vaniljasokerilla maustettuna on hyvä kostuke tai sitruunasooda.
Voi. Kuten jauhellihankin voi pestä vedellä. Tai hernekkeiton jatkaa soijarouheella.
Toki. Sen kakun voi vaikka kuorruttaakin vedellä, jos haluaa.
Käärettortun voi aineski kostuttaa appelssiinimehulla.
Vierailija kirjoitti:
Vähän vetistä ja mautonta tulee. Maito vaniljasokerilla maustettuna on hyvä kostuke tai sitruunasooda.
Miksi maitoa
Vesi on varmasti raikas kostuke. Mitä jos uitat vedessä ensin jotain yrttiä, vaikka sitruunamelissaa tai basilikaa ja sitten sillä vedellä kostutat?
No miksi ap et itse kokeilisi? Vai oletko näitä ihmisiä, jotka noudattavat kirjoitettua reseptiä sanalleen, poikkeusta ei voi tehdä?
Joskus tein niin, että muussasin tuoreita mansikoita ja laitoin reilusti sokeria veden sekaan. Siitä tuli ihan kelpo kostuke.
Mitään mehua ei sattunut olemaan saatavilla, mutta tuoreita marjoja sitäkin enemmän.
Varmasti myös mansikkahillosta voisi laimentaa "mansikkamehua" tähän käyttötarkoitukseen. Tai miksei mistä tahansa muusta makeasta hillosta.
Mikään pakko ei ole välttämättä kostuttaa ollenkaan. Etenkin jos on reilusti kermavaahtoa ja tarpeeksi muita täytteitä.
Samaa ihmettelen että miksi muka pitäisi myös kostukkeen olla jotain makeaa lientä, kun kakussa on jo paljon kermavahtoa ja massikoita.
Massikkakakku ei kaipaa mitään ylimääräistä.
Voi kostuttaa myös maidolla tai Spritella.
Kultainen suihku on paras kostuttaja
Anoppi laittaa kostukkeeksi riisin keitinvettä, YÖK...
Miksi kukaan kostuttaisi vedellä? Kuulostaa kamalalta