siis tekeekö joku oikeasti noista lehtien resepteistä ruokaa?
Useita kymmeniä ainesosia pitäisi olla, ja niitä pitäisi vielä vatkata ja freesata ja föönata... Jos reseptiä ei saa viidellä ainesosalla ja 10-30 minuutin lämmöllä valmistettua, ei se ole sen arvoista. tekemiseen menee enemmän energiaa kuin ruoasta saamiseen!
Kommentit (36)
Ei, vaan ne lukevat reseptit ja tekevät niistä saatujen ohjeiden mukaan. Paperi maistuu pahalta.
Minä teen. Sen sijaan en tee perinteistä kotiruokaa, kuten makaronilaatikkoa tai perunaa ja nakkikastiketta. En osaa ainuttakaan reseptiä ulkoa.
Mä ainakin teen monesti vapaapäivinä sellaisia ruokia joiden valmistamiseen kuluu enemmän aikaa ja välillä raaka-aineitakin.
Onko tämä aihe niin kiinnostava että pitää oikein monta kertaa aloittaa?
Joillekin ruoka on muutakin kuin energiaa.
En tee, mutta niitä on kiva lukea ja saa niistä jotain ideoitakin, joita sovellan oman makuni mukaan.
Eli ruoanlaitto ei kiinnosta sua, joten et pysty kuvittelemaan, että jotain muuta se voi kiinnostaa?
Hei, tein ihan samasta aiheesta aloituksen, eikä siitä ole montakaan viikkoa!
Minä teen. Perusvarastosta löytyy etikat, öljyt ja mausteita. Jos reseptissä on joku eksoottinen mauste jota tulee hyppysellinen, jätän sen pois tai korvaan vastaavalla tuotteella.
Vierailija kirjoitti:
En tee, mutta niitä on kiva lukea ja saa niistä jotain ideoitakin, joita sovellan oman makuni mukaan.
Sama. Suoraan reseptistä en yleensä kokkaa ikinä, muuta kuin leipoessa, mutta saan reseptistä paljon inspiraatiota ja ideoita.
Vierailija kirjoitti:
Onko tämä aihe niin kiinnostava että pitää oikein monta kertaa aloittaa?
Ei, kun tämä aloittaja on eri. T. Se aikaisempi aloittaja
Joskus teen, harvoin mutta kuitenkin.
Luen joskus reseptejä mutta hyvin harvoin teen mitään. Ovat itselleni liian kerma- ja kermaviilipainotteisia. Salaatti- ja jälkiruokareseptit jätän lukematta.
Vierailija kirjoitti:
Minä teen. Perusvarastosta löytyy etikat, öljyt ja mausteita. Jos reseptissä on joku eksoottinen mauste jota tulee hyppysellinen, jätän sen pois tai korvaan vastaavalla tuotteella.
No, tilanteen mukaan. Joskus hyvä tapa tutustua uusiin mausteisiin, mutta jos ei olennainen, maku tuttu jne, niin helppo toki korvata.
Luin kerran venelehteä ja siinä oli ohjeita, miten talvella pitäisi veneen pohjaa raapia ja hioa ja pohjustaa ja maalata ja asentaa jotain hankaimia. Paskat, ei kai kukaan sellaista jaksa. Ostan lipun Tallinkilta ja lompsin seisovaan pöytään.
Teen toisinaan. Joskus hieman oion oman jonkinlaisen osaamisen perusteella, eli ihan jokaista ainesosaa en ota mukaan jos ei satu kaapista löytymään / ole helposti saatavilla. Toisinaan googlailen reseptejä ja kai osa niistä on juuri noita "lehdissä julkaistuja".
Vierailija kirjoitti:
Onko tämä aihe niin kiinnostava että pitää oikein monta kertaa aloittaa?
Tämä on kiinnostava aihe. Ota huomioon että kaikki eivät päivystä palstalla vaan käyvät silloin tällöin.
Tietenkin tekee. Kuvitteleejo ap, että lehdet ja muu media huvikseen julkaisee reseptejä. Tosin laiskana ihmisenä valitsen yksinkertaisemmat reseptit eli ei mitään fine-dining elämyksiä. Toki niitäkin reseptejä löytyy helppona versiona. Meidän perhe tykkää kokeilla erilaisia uusia ruokia ja reseptejä joista osa jää suosikkina käyttöön.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko tämä aihe niin kiinnostava että pitää oikein monta kertaa aloittaa?
Tämä on kiinnostava aihe. Ota huomioon että kaikki eivät päivystä palstalla vaan käyvät silloin tällöin.
Jankkaaminen on tyhmää ja epäkohteliasta.
Miksi ei tekisi?