Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kuin vanhoja ruokia olet syönyt?

zukki
24.07.2023 |

"Yhdysvaltain maatalousministeriön mukaan käytännössä mikä tahansa ruoka säilyy -18 asteessa loputtomiin syömäkelpoisena."

Syötävähän ruoka on kun muut perheessä ei syö, siis kana pakkasessa vuoden vanha

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
24.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Löysin pantteri salmiakkeja pussin, p.e 2014.

S...tanan kovia olivat, mutta oli niin jäätävä karkin himo että söin 

Vierailija
2/3 |
24.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa'a. Kaapinperällä on hillosokeria, jonka parasta ennen on näköjään ollut vuonna 2005. Jos ei enää pektiini toimi, niin tulee sitten juoksevampaa hilloa, kun seuraavan hillosatsin keitän. Siirappi vuosimallia 1998 oli kiteytynyt niin kovaksi, etten saanut siitä lusikalla mitään irti. Luovutin ja laitoin roskiin.

Neljä vuotta vanha dr ötkerin pakastepizza oli vähän siinä rajoilla, olisi kannattanut ottaa ne pepperonit pois ja laittaa uudet, muuten se oli ihan ok. Hirven-, poron- ja peuranliha säilyy ihan hyvänä kolme vuotta, possu on vuoden jälkeen siinä ja siinä (jauheliha härskiintyy pakastimessakin). Kala säilyy vuoden verran, tai niin vanhaa kalaa olen pakastimesta syönyt. Sienet on usein 2v pakastimessa, koska pakastan aina yli vuoden tarpeeseen, jos seuraava vuosi onkin huono sienivuosi - viime kesä oli juuri sellainen, niin nyt viime talvi mentiin 2021 sienisadolla.

Kuivattuja sieniä syön noin 10v (sitten ne on syöty). Mulla oli 6v vanhoja härkäpapuja, kuivattuja siis, ja niitä joutui keittämään yli kaksi tuntia, että pehmenivät, ja oli niissä sellainen pölyinen maku. Paljon mausteita niin menihän ne falafeleissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
24.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jaa'a. Kaapinperällä on hillosokeria, jonka parasta ennen on näköjään ollut vuonna 2005. Jos ei enää pektiini toimi, niin tulee sitten juoksevampaa hilloa, kun seuraavan hillosatsin keitän. Siirappi vuosimallia 1998 oli kiteytynyt niin kovaksi, etten saanut siitä lusikalla mitään irti. Luovutin ja laitoin roskiin.

Neljä vuotta vanha dr ötkerin pakastepizza oli vähän siinä rajoilla, olisi kannattanut ottaa ne pepperonit pois ja laittaa uudet, muuten se oli ihan ok. Hirven-, poron- ja peuranliha säilyy ihan hyvänä kolme vuotta, possu on vuoden jälkeen siinä ja siinä (jauheliha härskiintyy pakastimessakin). Kala säilyy vuoden verran, tai niin vanhaa kalaa olen pakastimesta syönyt. Sienet on usein 2v pakastimessa, koska pakastan aina yli vuoden tarpeeseen, jos seuraava vuosi onkin huono sienivuosi - viime kesä oli juuri sellainen, niin nyt viime talvi mentiin 2021 sienisadolla.

Kuivattuja sieniä syön noin 10v (sitten ne on syöty). Mulla oli 6v vanhoja härkäpapuja, kuivattuja siis, ja niitä joutui keittämään yli kaksi tuntia, että pehmenivät, ja oli niissä sellainen pölyinen maku. Paljon mausteita niin menihän ne falafeleissä.

Mulla on ollut vuosia hillosokeria kaapissa, kun ostin vahingossa. Hilloja ei tule kehiteltyä, mutta nyt kokeilin sitä kahviin, ja käyhän tuo.