Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi viili ei veny?

Vierailija
20.07.2023 |

80-luvulla venyi.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
20.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meille syötetään jotain muovipolymeeriä.

Vierailija
2/9 |
20.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

siihen on lisätty jotain e-koodattua venymisenestoainetta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
20.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taisi olla eri rasvamäärät viileissä 80-luvulla kuin mitä tänään.

Vierailija
4/9 |
20.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

sekin on varmaan virheiden mielestä äärioikeiston syytä

Vierailija
5/9 |
20.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu viilistä. 

Vierailija
6/9 |
20.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistan, että silloin kasarilla tehtiin viiliä itsekin. Otettiin kaupan viilistä lusikallinen juureksi. Kun tuon tempun teki muutaman kerran peräkkäin, niin viili alkoi lohkeilla venymisen sijaan. Varmaan bakteerikanta muuttui tuossa prosessissa.

Minun arvaukseni on siis eri bakteerikanta kuin 80-luvulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
20.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En o avannu viilipurkkia tällä vuosituhannella. Mutta 1900 -luvulla kyllä. Venyvissä viileissä oli keltainen paksu rasvakerros.

Vierailija
8/9 |
20.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En o avannu viilipurkkia tällä vuosituhannella. Mutta 1900 -luvulla kyllä. Venyvissä viileissä oli keltainen paksu rasvakerros.

Ei, niissä lohkeavissa viileissä oli tämä poikkeuksellisen paksu rasvakerros.

Ja sen päällä sitten se bakteeri/hiivaketto. Rasvattomassakin viilissä on tämä kettokerros.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
20.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Arlan viili ei välttämättä veny, vaan lohkeaa. Siksi ostan sitä, jos ostan viiliä. Varmaan eri bakteerikanta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi seitsemän kolme