Käytätkö aina pesuainetta keittiön pintoja pyyhkiessäsi?
Jos nyt vaikka ruoanlaiton yhteydessä tai syödessä työtasolle tai ruokapöydälle roiskahtaa jotain, niin pyyhitkö ihan vaan veteen kastetulla rätillä pöydän puhtaaksi, vai käytätäkö aina myös pesuainetta?
Kommentit (11)
Käytän, keittiöissä on aika paljon bakteereja. Rasvaroiskeet eivät lähde pelkällä vedellä.
En käytä pesuainetta juuri koskaan. Pinttyneelle lialle laitan vähän vettä päälle ja parin minuutin päästä sekin siitä irtoaa. Hellan pesen tiskiaineella mutta sitä ei kai lasketa kun ei ole taso
Eihän esim. rasva roiskeet vedellä lähde. Hyi.
Joskus käytän, joskus en käytä, eipä siinä mitään isompia miettimistä ole. Jos pöydässä on jotain tahmaista tai vaikka rasvaa, niin fairyllä lähtee, jos taas taas jotain kanalientä, niin ihan taatusti käytän jotain puhdistusainetta. Meillä on kivipinnnat tasoissa.
Eihän tuosta asiasta voi mitenkään tehdä ongelmaa.
Vierailija kirjoitti:
Käytän, keittiöissä on aika paljon bakteereja. Rasvaroiskeet eivät lähde pelkällä vedellä.
Oletko koskaan edes kokeillut?
Vierailija kirjoitti:
Eihän esim. rasva roiskeet vedellä lähde. Hyi.
Riittävän kuumalla vedellä lähtee.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eihän esim. rasva roiskeet vedellä lähde. Hyi.
Riittävän kuumalla vedellä lähtee.
Ohis, tottakai, mutta miksi laittaisin tulikuumaa vettä tasoille, jos ne lähtevät puhtaiksi pienellä tipalla fairya? Miksi pesuainetta pitäisi vältellä ja tehdä kaikki hankalamman kautta?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käytän, keittiöissä on aika paljon bakteereja. Rasvaroiskeet eivät lähde pelkällä vedellä.
Oletko koskaan edes kokeillut?
?
En, märällä mikrokuiturätillä irtoaa. Tosi harvoin itseasiassa pyyhin millään pesuaineella keittiötasoja. Sama lattioiden pesussa, ehkä noin joka 5. pesukerralla käytän lattioita pestessä mitään pesuainetta. Märkä mikrokuitumoppi puhdistaa hyvin.
Paistorasvojen roiskeisiin käytän fairyä, muuten lähes kaikki lähtee kostealla rätillä. Meillä ei käsitellä korkean riskin elintarvikkeita, kuten kanaa.
Pyyhin työtasot heti ruoanlaiton jälkeen tai sen lomassa - kun ruokailu alkaa, tasot ovat jo siistit.
Miksi käyttäisin pesuainetta? Eihän sitä tarvita vaan aivan tarpeeksi puhdasta tulee ilmankin . Vain silloin käytän, kun hankaan jotain pinttynyttä roisketta tai muuta sellaista, joka ei ilman pesuainetta lähde.