Mitä hyvää ruokaa tekisit kanan rintafileistä?
Kommentit (21)
Uunivuokaan kanaa, kermaa, ananasta ja homejuustoa. Hauduta kypsäksi.
Ensin marinoisin sen litrassa vodkaa.
Kun olisi marinoitunut puoli tuntia, heittäisin rintafileen pois ja joisin vodkan. NAM.
Nuiji litteäksi, leivitä ja paista. Samantyyppinen kuin wienerleike. Päälle sitruunaa ja ranut & salaatti kylkeen.
Leikkaisin halki ja täyttäisin aurinkokuivatuilla tomaateilla, basilikalla ja vuohenjuustolla tai mozzarellalla. Ruskistaisin pannulla ja hauduttaisi uunissa pienessä kermatilkassa. Vihreän tagliatellen kanssa
Rintafileistähän voi valmistaa vaikka ja mitä.
Kana-ananas-aurajuustosalaatin tekisin.
Päälle suolaa, pippuria, murskattua fetaa, tomaattipyrettä sekä basilikaa. Pyörittele rullaksi ja lisää vielä hieman oliiviöljyä. Rulla pysyy kiinni, kun laitat ympärille pekoninsiivun tai sitten vain cocktail-tikulla. Jos fileet ovat paksuja eikä niitä voi rullata, tee fileeseen viilto ja laita nuo aineet sinne väliin.
En ole paljon tehnyt kanasta ruokaa, kun sitä on niin harvoin missään. Broileria saa kyllä joka kaupasta.
Luottoresepti: mausta fileet ja kiedo pekoniviipaleeseen. Lado uunivuokaan. Barilla arrabiatakastike ja purkki kermaa kuumennetaan kiehuvaksi ja lisätään 3 rkl tuoreita yrttejä. Kastike lisätään uunivuokaan ja paistetaan noin 40 minuuttia 180 asteessa. Lisäksi salaattia ja lempivihanneksia tai riisiä.
Vierailija kirjoitti:
En ole paljon tehnyt kanasta ruokaa, kun sitä on niin harvoin missään. Broileria saa kyllä joka kaupasta.
broileri ON kana.
Laittaisin tortillojen sisään kaikkien tykötarpeiden kera.
Eli tilasit kilpailun siitä, kuka osaa kirjoittaa paskimman reseptin ulkomuistista? Miltäs nyt tuntuu?? Entä jos vain googlaisi kanan rintafile-resepti ja valitsisi ihan itse, vaikka jonkun ihan oikeasti ruuanlaittotaitoisen tekemän täsmällisen reseptin. Eräs suosikeistani on blogi "Pastanjauhantaa", josta olen itse löytänyt monia oivia reseptejä, esim: http://pastanjauhantaa.blogspot.com/2007/04/broileria-italialaisittain…
Marinoituina jogurtissa, valkosipulista ja yrteissä.
Vakiotesepti, josta tykkää meillä kaikki:
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/66f8591e-3285-4441-80cc-8ae…
Löysin aikanaan kotikokista ja olen myöhemmin kokeillut myös tonnikalalla. Aina yhtä hyvää.
Joudun vähän soveltamaan kun kaikkia aineksia ei just sellaisena löydä nykyisestä asuinmaasta, hyvää tulee näinkin. Myös paikalliset tykkää!
Hakemalla löytää ohjeita maailman yleisimmän ruuan valmistukseen.
Niistä nyt voi tehdä monenmoista, mutta esim.eriväristen paprikoiden, keltasipulin, mausteiden, porkkanan ja smetanan kanssa herkullista. Väri pannulla ja muut ainekset mukaan, tai uunivuoassa.
Jos on pienet rinnat niin heittäsin mäkeen.
Uunivuokaan kanaa, ohraa ja kasviksia. Vähän kermaa lopuksi.