Geishan resepti muuttuu: palmuöljy korvaa kaakaovoin
Kommentit (10)
Kannattaa ostaa Pandan suklaata. Ne ei käytä palmuöljyä ollenkaan. Ei tarvi jokaista tuoteselostetta erikseen tihrustaa.
Vierailija kirjoitti:
Eikös se jo ole korvattu aikoja sitten.
Eikö? Huomasin entisen herkun maun muuttuneen roimasti muuttuneen heikompaan suuntaan ja lopetin ostamisen.
Aloitus on valeuutinen, palmuöljy vaihdetaan kaakaovoiksi. Hyvä muutos terveyden kannalta, kaakaovoissa piilee juuri se suklaan terveellisyysominaisuudet.
On jo tehty koska Geisha ei ole sama hyvä suklaa kuin ennen.
Tätä pelkään minäkin. Onko se kaakaokartelli edelleen olemassa?
"Reasons for the shortage have been caused by climate change, swollen root virus (a disease that affects cocoa pods in West Africa), dock worker strikes at the main Ivorian port of San Pedro last year - and a shortage of fertilizer due to the ongoing war in Ukraine."
Hyvä, jospa se vanha oikea maku palautuisi.
Vierailija kirjoitti:
On jo tehty koska Geisha ei ole sama hyvä suklaa kuin ennen.
Ap kertoo juuri päinvastoin kuin asia on: nyt korjataan tehty virhe ja lopetetaan palmuöljyn käyttö Geishassa.
Toivottavasti Fazerinassakin joskus.
Eikös se jo ole korvattu aikoja sitten.