Miksi Suomessa ei ole Burger King-ravintoloita?
Kommentit (33)
on monta kertaa paremman makuiset hampurilaiset ja lisäkkeet kuin Hesellä tai Mäkillä. Harmillista.:(
yksi Burger King, mutta ei menestynyt. Ehkä liian pieni markkina-alue ja liikaa yrittäjiä jo valmiiksi?
ja he alunperin 'ostivat' forumin mcdonaldsin tilat, mutta vetaytyivat suomesta ennenkuin forum valmistui ja makkari osti tilan. burger kingin hampurilaiset on jotenkin enempi kotitekoisen makuisia. tykkaan kylla..
ei ole esim. Italiassa ja Ranskastakin se lähti huonojen myyntilukujen takia. Kilpailu on kovaa.
Whopper muuten on useissa makututkimuksissa todettu kuluttajien mukaan paremman makuiseksi kuin Big Mac.
Jotta meillä olisi joku syy matkustaa Tukholmaan ;-)
sijainti oli pikkaisen pielessä (oli siinä Kaisaniemessä) eikä paikka kannattanut.
taas kaipaan Kentucky Fried Chickeniä suomeen.
Tampereella oli myös hetken aikaa Keskustorilla. Sitten vaihtui Mäkkäriksi, joka hiljattain paloi.
Muistan kuulleeni että Burger Kingin suomen oikeudet omistaa taho jolla ei ole intressejä tuoda firmaa uudelleen Suomeen, koska se kilpaisi suoraan heidän muiden ravintoloiden kanssa...
Joka nurkalla saa vaan niitä kammoja majoneesihöttöhamppareita... mäkkäritkin on katoavaa kansanperinnettä, vaikka ei ne mäkin hampurilaisetkaan mitään hyviä ole verrattuna esim. Wendy'siin
Muutenkin Suomen hampurilaiskulttuuri on jostain ihan syvältä! MISSÄÄN muussa maassa ei pikaruokaravintolassa kassa lähde viemään hamppareita pöytään, vaan hampurilainen odotetaan kiltisti sivummalla jonosta! Jenkeissäkin saa aina tuoreen, just tehdyn hampurilaisen about minuutissa kahdessa, eikä mitään oksettavaa lämpölevyn päällä lojunutta mötkälettä. On muuten ihan pikkaisen erimakuisia nuo Mäkkärinkin purilaiset jenkeissä... Hesen burgereita ei jenkit varmaan ees söisi.
Tulipahan vuodatus, mutta kyllä ärsyttää...
miksi ihmeessä te sitä tänne kaipailette... ja eikö noita mässypaikkoja ole muutenkin ihan tarpeeksi?
tiesittekö että burger kingin hampurilaiset lämmitetään mikrossa ennen tarjoilua?? Tai no en tiedä onko näin ruotsissa, mutta siis täällä BK:n kotimaassa kyllä. Syynä tähän on mm. se että ne lisukkeet, sämpylä, "pihvi", "pekoni",juusto yms on saattanut istua siinä dressipöydällä jo useamman tunnin ennnen kokoamista. Sitten luodaan asiakkaalle mielikuva että tuore on, koska se tulee mikrosta! Hei haloo mikä siinä teitä houkuttelee syömään. Ja tiedän tämän ihan itse ja olen nähnyt tätä tapahtuvan koska olin ennen töissä burger kingillä. Yök en ikinä söisi sitä sontaa!
Jenkeissäkin saa aina tuoreen, just tehdyn hampurilaisen about minuutissa kahdessa, eikä mitään oksettavaa lämpölevyn päällä lojunutta mötkälettä.
minä tilaan aina jotain semmoista mitä siinä tiskissä ei ole valmiina (näkeehän sen) joten syön aina tuoretta. Ja tuodaan pöytään, kiitos.
mutta Burger Kingin ruuat on jotain niin karmeeta, että hyvä vaan ettei niitä Suomessakin kaupata.
Jenkeissäkin saa aina tuoreen, just tehdyn hampurilaisen about minuutissa kahdessa, eikä mitään oksettavaa lämpölevyn päällä lojunutta mötkälettä.
minä tilaan aina jotain semmoista mitä siinä tiskissä ei ole valmiina (näkeehän sen) joten syön aina tuoretta. Ja tuodaan pöytään, kiitos.
No, käyn hyvin harvoin ravintolassa ylipäätään, siis Hesessä syömässä... ja toisekseen, mua Ärsyttää se pöytään tuominen! Ruuhka-aikana menis tuo tarjoilu todella paljon nopeammin, jos se läski mamma jaksais seistä siinä tiskillä oottamassa sitä hamppariaan eikä sitä tarttis tuoda pöytään ( ts. etsiä oikeaa pöytää täpötäydessä, sokkeloisessa ravintolassa montaa minuuttia! ) But only in Finland... jossain sitten näköjään pitää olla sitä palvelukulttuuria, vaikka kahviloissa mitään pöytiin tarjoilua ei enää olekaan.
Ruuhka-aikana menis tuo tarjoilu todella paljon nopeammin, jos se läski mamma jaksais seistä siinä tiskillä oottamassa sitä hamppariaan eikä sitä tarttis tuoda pöytään
ne tuodaan pöytään ettei ihmiset jää siihen tiskille notkumaan. Kai siinä saisi seistä jos erikseen ilmoittaa mutta oletuksenahan on että läski mamma menee sinne pöytäänsä.
hamppareita ja ranskiksia, nam :-)
että kyseinen tulipalo lähti liikkeelle mäkkärin rasvakeittimestä, mutta tulipalo ei kyllä tuhonnut mäkkäriä vaan kyseisen arvokiinteistön ullakkoasunnot.
Tampereella oli myös hetken aikaa Keskustorilla. Sitten vaihtui Mäkkäriksi, joka hiljattain paloi. Muistan kuulleeni että Burger Kingin suomen oikeudet omistaa taho jolla ei ole intressejä tuoda firmaa uudelleen Suomeen, koska se kilpaisi suoraan heidän muiden ravintoloiden kanssa...
Ala on suhteellisen kilpailtu Suomen pienillä markkinoilla. Mäkki ja Hese isoimmat toimijat jotka jyrää aika hyvin. Carrolsin kanssahan Mäkillä oli isoja hintasotia aikoinaan. Myivät kerroshampurilaisia tappiolla kanpanjoiden aikana. sithän Carrols "lopetti" kun Hese osti sen pois.
Mutta joo, Burger King saisi tulla kyllä takaisin Suomeen. ei tarvitsisi aina Tukholman reissulla käydä siellä syömässä...