Miksi kokkaus onnistuu aina kun olet itseksesi?
Ajattelin, nyt kun pahempi puolisko on reissussa, kokkailla itselleni pikalounasta. Heittelin ihan lonkalta pannulle kaapissa olleita vihanneksia, mausteita ja kanat. Siinä ohessa keittelin pastaa. Ruokakermaakaan ei ollut, korvasin turkkilaisella jogurtilla. Tämä imuroinnin ohessa. Ja kas, safkasta tuli nin hyvää että nyt makaan maha pallona sohvalla. Miksi aina ns. moukan tuurilla kun ei edes yritä, osuus kypsyysasteet kohdilleen tai yllättävän hyviä makuyhdistelmiä? Ja aina itsekseen, hyvä etten mene naapurille sanomaan että tule nyt ja maista.
Kommentit (6)
Mitkä teidän "yllätyshyvät" ruoat on?
Kaikki varsinkin ruoka on parasta kun sen voi jakaa jonkun kanssa. Hyvä sinä.
Tuohon pätee sama kuin miksi huvikseen kokeiltu kampaus onnistuu upeasti kun teet sen kotona itseäsi varten, mutta kun yrität toistaa sen kun pitäisi lähteä ulos, ei ikinä oikein suju samalla tavalla.
Vierailija kirjoitti:
Tuohon pätee sama kuin miksi huvikseen kokeiltu kampaus onnistuu upeasti kun teet sen kotona itseäsi varten, mutta kun yrität toistaa sen kun pitäisi lähteä ulos, ei ikinä oikein suju samalla tavalla.
Pyh, kyllä onnistuu kun harjoittelee riittävän monta kertaa.
Silloin kun väsyttää ja ruuanlaitto on pakkopullaa ei toimi. Mutta sitten kun on fiilikset tulee hyvää vaikka vähän sattumanvaraisesti kokkailisikin.
Rakkaudella tehty on erillaista kun väkisin väännetty. Omatkin ruuat on parhaita juuri sellaisina, että heitellään kaapista pannulle tai pataan mitä sattuu ja rennolla otteella.