Linssi pierettää. Oon totutellut syömään sitä, mutta aina sama juttu
Mitäs jatkossa voi laittaa sosekeittoon, että tulee proteiineja myös?
Kommentit (18)
Joo, sama homma, tulee vatsa niin kipeäksi, että luovutin.
Laita pehmeää tofua.
Vierailija kirjoitti:
Herneitä
No ne vasta pierettääkin 😩
Vierailija kirjoitti:
Keitäthän kypsäksi.
Keitän
Oothan huuhdellut linssit hyvin ennen niiden laittamista ruokaan?
Haittaako se nyt niin jos ihmistä pierettää? Palkokasvit maistuu hyviltä.
Sama vika Rahikaisella.
Linssi, herneet, pavut, ja aina paukkuu. Vain pieniä määriä voin syödä ettei mee maha ihan ruikulille.
Vierailija kirjoitti:
Haittaako se nyt niin jos ihmistä pierettää? Palkokasvit maistuu hyviltä.
Turvotusta ja pinkeyttä. Ei hyvä 👎
Vierailija kirjoitti:
Minua kiihottaa naisten pierut. Voisinko tulla luoksenne kun syöttä näitä pierettäviä herkkuja ja voisitte sitten kun alkaa pierettämään niin painaa pyllynreikänne naamalleni ja välillä kalua vasten? Jos sattuu käymään niin että tulee myös paska niin se se vaste kiihottavaa onkin ja siemensyöksy on lähes välitön.
M50
Ai että
Tämä sekopää on herännyt
Vierailija kirjoitti:
Haittaako se nyt niin jos ihmistä pierettää? Palkokasvit maistuu hyviltä.
Löyhkä on karmea, haittaa itseä ja näköjään muitakin.
Mutta kun olisikin pelkkä pieretys, menee maha kuralle ja kauhea vääntö.
Lihasoppa on meikäläisen mahalle sopivaa ruokaa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minua kiihottaa naisten pierut. Voisinko tulla luoksenne kun syöttä näitä pierettäviä herkkuja ja voisitte sitten kun alkaa pierettämään niin painaa pyllynreikänne naamalleni ja välillä kalua vasten? Jos sattuu käymään niin että tulee myös paska niin se se vaste kiihottavaa onkin ja siemensyöksy on lähes välitön.
M50
Ai että
Tämä sekopää on herännyt
Aah! Ihanaa! Runks!
Fodmap ruokavaliolle. Pois palkokasvit, ruis, lanttu, kaali. Ruisleipä on yliarvostettua Suomessa.
Vatsa on rauhallinen ja olo hyvä.
Jos ei pysty päiväohjelmassaan ottamaan huomioon mahtavia ilmavaivoja, pitää suosiolla jättää pois papu-, herne- ja linssikeitot. Ilta menee piereskellessä, mut puutarhahommat, kävely luonnossa ja yksinäinen koti-ilta mahdollistavat edes joskus näitä nauttia.
Itsellä on auttanut set että liotus ensin pitkään. Sitten antaa niiden "seistä" lävikössä ja aina silloin tällöin huuhtelee ja vasta sitten keittää.
Se on kroppasi tapa kertoa, ettei linssit ole sulle hyvää ravintoa, ts. eivät sula.
Kokeile kvinoaa, se on heinäkasvi ja siinä on paljon proteiinia.
Väkisin syödään ruokaa, joka aiheuttaa vaivoja.
Hulluja nää suomalaiset :)
Herneitä