Minkä merkin laskiaispullat hillolla ovat olleet herkullisimpia nyt?
Kommentit (9)
Tuo on hillopulla kermavaahdolla.
Ainoa oikea laskiaispulla on mantelimassalla ja kermavaahdolla täytetty. Ja tästä asiasta ei tarvitse edes keskustella.
Vierailija kirjoitti:
Salosen! 😋
Kiitos pyydän tuomaan näitä!
En muista ostamieni merkkiä, mutta kannattaa valita sellainen, jossa täyte on aitoa kermaa. Jossain käytetään jotain tekokermaa. Aidot kermapullat on parhaita.
Minusta Fazerin laskiaispullat olivat hyvät. Muita en ole maistanutkaan tänä vuonna.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Mun mielestä Rostenin laskiaispullat. Tiedän, että moni ei siitä tykkää.
No Perheleipuri Salonen tekee parhaat laskiaispullat ja Runebergin tortut mitä kaupoissa myydään, muut on ihan roskaa
Tiedettähän, että laskiaispulla on englanniksi lasciasbullah?