Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Minkä merkin laskiaispullat hillolla ovat olleet herkullisimpia nyt?

Vierailija
10.02.2023 |

Fazeria on sanottu mauttomaksi ainakin.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
10.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tiedettähän, että laskiaispulla on englanniksi lasciasbullah?

Vierailija
2/9 |
10.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Salosen! 😋

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
10.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo on hillopulla kermavaahdolla.

Ainoa oikea laskiaispulla on mantelimassalla ja kermavaahdolla täytetty. Ja tästä asiasta ei tarvitse edes keskustella.

Vierailija
4/9 |
10.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Salosen! 😋

Kiitos pyydän tuomaan näitä!

Vierailija
5/9 |
10.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En muista ostamieni merkkiä, mutta kannattaa valita sellainen, jossa täyte on aitoa kermaa. Jossain käytetään jotain tekokermaa. Aidot kermapullat on parhaita.

Vierailija
6/9 |
10.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ekbergin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
7/9 |
10.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta Fazerin laskiaispullat olivat hyvät. Muita en ole maistanutkaan tänä vuonna.

Vierailija
8/9 |
10.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä Rostenin laskiaispullat. Tiedän, että moni ei siitä tykkää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
12.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No Perheleipuri Salonen tekee parhaat laskiaispullat ja Runebergin tortut mitä kaupoissa myydään, muut on ihan roskaa

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi viisi yhdeksän