Avatun juuston säilytys?
Millä tavalla te säilytätte avattuja juustopaketteja? Näissä suosituissa juustoissa ei taida olla useinkaan kunnollista sulkijamekanismia, mikä olisi tosi kiva olla olemassa. Huomannut, että jos ei joka päivä käytä juustoa, se on hyvin pian kovettunut tai jotenkin eltaantunut, tuoreus kadonnut. Että varmaan pitäisi kaivaa se juusto pois myyntipakkauksesta ja laittaa ilmatiiviiseen rasiaan, tai jotain?
Kommentit (5)
Ilmatiivis rasia, äläkä koske siihen juustoon paljoin käsin. Sillä tavalla kestää kauan, tai ainakin kunnes se syödään.
Joskus pistän avonaisen paketin pakastepussiin, jonka suljen. Joskus suljen avatun juustopaketin pussinsulkijalla, sellaisella muovisella isolla klipsulla. https://www.ikea.com/fi/fi/p/bevara-pussinsulkija-eri-vaerejae-50339169/
Vierailija kirjoitti:
Myyntipakkauksessa ja Ikeasta semmoinen kilon juustoon täydellisesti sopiva rasia.. tämä:
https://www.ikea.com/fi/fi/p/ikea-365-ruoansaeilytysastia-pyoereae-muov…
Sopii Oltermanniin/kermajuustolle tosi hyvin. Ei pääse kuivumaan.
Minä taas käytän Oltermannille tätä https://lh4.googleusercontent.com/-RneHXyaGwdE/UxQ8lbgmw3I/AAAAAAAAAa0/…
En revi kantta kokonaan pois vaan annan sen olla suojana. Ensimmäisinä päivinä laitan juustohöylän painoksi ettei repsota, mutta käytön edetessä voi kannen painaa alas ja se pysyy itsestään.
Myyntipakkauksessa ja Ikeasta semmoinen kilon juustoon täydellisesti sopiva rasia.. tämä:
https://www.ikea.com/fi/fi/p/ikea-365-ruoansaeilytysastia-pyoereae-muov…
Sopii Oltermanniin/kermajuustolle tosi hyvin. Ei pääse kuivumaan.