Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Se olis raikas loimulohisalaatti nyt

Vierailija
28.01.2023 |

Oletko kateellinen?

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli söit oikeasti hk:n sinistä ja ranskalaisia. Ei, en ole kateellinen. 

Vierailija
2/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi olisin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän. Vois tehä ite joku kerta.

Vierailija
4/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eli söit oikeasti hk:n sinistä ja ranskalaisia.

Miksi naisena söisin tuollaista ruokaa?

Vierailija
5/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi olisin?

Taidat olla kun piti oikeen tulla kyseleen.

Vierailija
6/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko ite loimitettua?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko ite loimitettua?

Tietenkin ja itse aamulla onkittua.

Vierailija
8/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kohta syötte sirkkoja ja toukkia.

EU määrännyt että 2023v alusta vähintään 10% lisätään kaikkeen mahdolliseen  ravintoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Illalla sitten raikkaita voileipiä?

Meillä syödään vaan tunkkaisia versioita.

Vierailija
10/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

" EU-maihin määrättyihin kotisirkka jauheisiin lisätään syanidia, niin siellä se lukee niiden virallisessa tuote selosteessa, että syanidia on lisätty kotisirkka jauheeseen peräti 5,0 mg/kg sekä lyijyä 0,1 mg/kg."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija
12/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Illalla sitten raikkaita voileipiä?

Meillä syödään vaan tunkkaisia versioita.

Ei saa enään raikkaita leipiä, kun on jauhoissa toukkia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Illalla sitten raikkaita voileipiä?

Meillä syödään vaan tunkkaisia versioita.

Ei saa enään raikkaita leipiä, kun on jauhoissa toukkia.

Ursula hommannut.

Vierailija
14/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin lähden kohta laittamaan ruokaa. Teen lohkoperunoita ja uunissa paahdettua parsakaali-paprika-tomaatti-sipuli-chili-valkosipuli-feta peltiruokaa. Siitä tulee mausteista ja hyvää. Ei tee mieli kylmää ja märkää salaattia tällä kelillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikeasti vedät vaan tunkkaista AP.

Vierailija
16/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ursulasta tuli mieleeni Ursula Herlin-ei niitä Herliinejä-oli jossain kaupan mainoksessa, nuo standup-naiset on kai halpoja. On sillä kyllä kauhea haba kyllä, tiedä sitten paljonko on pläsää ja paljonko jerkkua. Naamasta ihan nätti sellainen oudon autio ilme ja kauniit papanat hengella silmät, rusakon vai metsäjäniksen en osaa sanoa. Saattais syödä toukkiakin

Vierailija
17/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minäkin lähden kohta laittamaan ruokaa. Teen lohkoperunoita ja uunissa paahdettua parsakaali-paprika-tomaatti-sipuli-chili-valkosipuli-feta peltiruokaa. Siitä tulee mausteista ja hyvää. Ei tee mieli kylmää ja märkää salaattia tällä kelillä.

Saisiko reseptin tähän? Ohikulkija täällä huomasi, että juuri nuo ainekset löytyvät jääkaapista.

Vierailija
18/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minäkin lähden kohta laittamaan ruokaa. Teen lohkoperunoita ja uunissa paahdettua parsakaali-paprika-tomaatti-sipuli-chili-valkosipuli-feta peltiruokaa. Siitä tulee mausteista ja hyvää. Ei tee mieli kylmää ja märkää salaattia tällä kelillä.

Saisiko reseptin tähän? Ohikulkija täällä huomasi, että juuri nuo ainekset löytyvät jääkaapista.

No ne lähinnä pilkotaan ja laitetaan uuniin. :D

Paistetaan, kunnes saavat väriä, mutta eivät pala. Päälle oliiviöljyä, suolaa, pippuria, mausteita (timjami, Provencen yrtit, grillimauste, savupaprika tms. maun mukaan), ehkä hunajaa, mistä nyt tykkää. Yleensä maustan niin, että kaadan pellille oliiviöljyn ja sekoitan siihen pilkotut valkosipulit ja chilit, ja muut mausteet, ja sitten pyörittelen kasviksia siinä niin että mausteöljyä tarttuu kaikkiin. Fetan voi laittaa pinnalle kuutioina, tai isona könttinä keskelle.

Vierailija
19/19 |
28.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En,savustan itse lohta joka on parempaa kuin loimutettu.