Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä mausteita lihapataan, kun ei ole laakerinlehtiä?

Vierailija
07.01.2023 |

Maustepippurin lisäksi tietenkin. Sopisiko timjami? Ja paljonkohan sitä tai jotain muuta laittaisi, ohjeessa 3 laakerinlehteä.

Kommentit (37)

Vierailija
1/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

aromisuolaa ja lihaliemikuutioita

Vierailija
2/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heti kauppaan tai naapuriin, saat palautetta mausta jos ei ole laakerinlehteä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Timjami käy. Laittaisin myös vähän paprikajauhetta.

Vierailija
4/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita katajanoksa tai käpy tilalle. :D

nalka.blog/2020/07/18/kotimaiset-laakerinlehden-korvikkeet/

Vierailija
5/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei paprikajauhetta! Timjami hyvä, rosmariini jos siitä pitää. Kokonaisia valkosipulin kynsiä, chiliä, mausteet laitetaan oman maun mukaan.

Vierailija
6/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Soijaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laakerinlehden lisääminen tai poisjättäminen on länsimaisen keittiötaidon yhdentekevin asia.

Jos jätät ne pois, et joudu myöhemmin poistamaan niitä. Maku on tasan sama.

Lihapataan voisi muuten laittaa myös kanelitangon ja pari tähtianista. Nekin heitetään pois ennen syömistä.

T: kokki

Vierailija
8/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Soijaa.

Eihän se ole mauste.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä laita mitään kuutioita tai valmis mausteliemiä, koska niissä on haitallisia E-koodeja, jotka tuhoavat suoliston hyvät mikrobit.

Timjami, persilja, salvia, meirami, pippuri, valkosipuli, porkkana, sipuli, suola esim.

Herkkuhetkiö sinulle ja perheellesi :)

Vierailija
10/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko timjami tuoretta vai kuivattua?

Maustamiseen vaikuttaa myös padan muu sisältö: mitä lihaa, mitä lientä, onko muuta (sipulia, juureksia tmv) mukana, minkä kanssa tarjoat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laakerinlehden lisääminen tai poisjättäminen on länsimaisen keittiötaidon yhdentekevin asia.

Jos jätät ne pois, et joudu myöhemmin poistamaan niitä. Maku on tasan sama.

Lihapataan voisi muuten laittaa myös kanelitangon ja pari tähtianista. Nekin heitetään pois ennen syömistä.

T: kokki

No ei kyllä ole sama maku ilman laakerinlehtiä? Haloo?

Vierailija
12/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laita katajanoksa tai käpy tilalle. :D

nalka.blog/2020/07/18/kotimaiset-laakerinlehden-korvikkeet/

eikös johonkin pataan laiteta katajanmarjoja mausteeksi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Salviaa voi laittaa hiukan, ei liikaa, muuten se maistuu saippualta.

Vierailija
14/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätän pois, ei sitä kukaan huomaa, tai  muutama koivunlehtikin käy.,  kesällä puusta, talvella kuivatusta vastasta,

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rakuunaa

Vierailija
16/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

lipstikkaa ehdottomasti,aivan ihanan maun antaa liharuualle!

Vierailija
17/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Porkkanaa, pippuria ja suolaa.

Vierailija
18/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolaa, mustapippuria ja kanafondia.

Maustepippuri on pahaa ja laakerinlehti melko yhdentekevä.

Vierailija
19/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi te hyvät ihmiset maustette ruokanne piloille?

Käytännösä suola on ainoa tarvittava mauste kaikkiin ruokiin.

Maustamalla vain pilaatte kunkin raaka-aineen oman maun. Törkeintä on kalan ylimaustaminen.

Vierailija
20/37 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi te hyvät ihmiset maustette ruokanne piloille?

Käytännösä suola on ainoa tarvittava mauste kaikkiin ruokiin.

Maustamalla vain pilaatte kunkin raaka-aineen oman maun. Törkeintä on kalan ylimaustaminen.

Eikö se suola ole säilöntäaine. En kyllä mausteena pidä sitä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kaksi kolme