Mitä juustoa laitatte pastan päälle, käykö jopa raejuusto?
Kommentit (8)
Käyhän raejuusto lisukkeena kaikelle ruualle melkein. Laitan esim. aamupuuroon päälle.
ja siis lisukkeena tomaattibasilika kastike ja jauhelihaa.
Riippuu mitä sen nauhapastan kaverina on. Kalaa, punaista lihaa, kasviksia, kanaa.. Kombon mukaan eri juustoja.
Parmesan varmaan se klassisin valinta, mutta vain mielikuvitus on rajana.
Saahan siihen laittaa mitä juustoa haluaa. Itse käytän aika moneen paikkaan Pirkan emmental-mozzarellaraastetta, halvinta ja monipuolisinta juustoraastetta. Parmesaani on ylihinnoiteltua ja ylihypetettyä muotijuustoa ainakin arkiruokiin.
En laittaisi raejuustoa, se on turhan happaman makuista. Sama koskee fetaa, jota joskus näkee suomalaisissa ruokaohjeissa ehdotun pastan päälle, eihän siinä maistu kuin se hapan vinkeä feta sitten.
Mutta pastakastikkeen laadusta riippuen laitan parmesania, pecorinoa, halloumia (erit. tulinen munakoisopasta), mozzarellaa.
Mitä sen pastan kanssa on lisukkeena ja millaista pastaa? Nauhaa, perhosta, simpukkaa?