Siirryin pikapuurosta hitaaseen kattilapuuroon ja tämä on kuin olisi vaihtanut Ladan Rolls Royceen
Maku, koostumus, suutuntuma ihan kaikki on sata kertaa parempaa. Älkää ihmiset syökö niitä pikahiutaleita, vaan laittakaa puuro vaikka aromipesässä. Elämästä tulee paljon parempaa.
Kommentit (11)
Herääminen alkaa tapahtua Suomessa.
Sitten korkein tietoisuuden aste on kokonaiset jyvät + tunnin haudutus punaisessa luomumaidossa ja voinokare päälle. Ai että!
Onko pikahiutaleet siis niitä joita saa kaupasta merkistä riippumatta 1-1.5 eurolla kilon paketin? Ihan hyviä niistäkin tulee kun vaan valmistaa oikein. Parasta puuro on sellaisena puolikiinteänä, eli vettä pitää annostella selvästi vähemmän kuin ohjeessa.
En tiedä pikapuuroista.
Teen mikrossa normaaleista hiutaleista. Hyvää on.
Vierailija kirjoitti:
Herääminen alkaa tapahtua Suomessa.
Sitten korkein tietoisuuden aste on kokonaiset jyvät + tunnin haudutus punaisessa luomumaidossa ja voinokare päälle. Ai että!
Mitä merkkiä ostat?
Puuronautinto uudelle asteelle: hauduta haudutuspadassa ohranjyviä 8h. Ensin vedessä, lopuksi punaista maitoa. Huh, miten hyvää!
Hyi vi...... puuro. Cappucino ja croisantti kiitos.
Ainoa pikapuuro, jota pystyn syömään on Nalle kaurapuuro. Muuten täytyy kyllä tehdä kattilassa.
Vaihdapa pikakaakao oikeaan oikeasta kaakaojauheesta maitoon keitettyyn kaakaoon. Päälle vielä kermavaahtoa, sekin tietysti itse kuohukermasta vatkattua. Aahh!!! Ei voi samana päivänä puhuakaan kuin ne valmisjauhekaakaot vielä useimmin veteen sekoitettuna...
On täysin selvää, että pikapuuroista ei hyvää saa. Täysjyväkaurahiutale.