Millä koristelet täytekakun?
Käytätkö koristeluun marjoja tai hedelmiä tai vaikkapa kukkia vai käytäykö mieluummin jotain strösseleitä, nonparelleja ja muita varsinaisesti koristeluun tarkoitettuja juttuja, vai onko täytekakun koristeena jotain ihan muuta, jos ja kun sellaisen satut tekemään tarjottavaksi.
Kommentit (3)
En ole kovin kunnianhimoinen täytekakkujen kanssa. Teen yleensä vain kahdenlaisia: mansikkakermakakkuja kesäisin ja muulloin yleensä unelmakakkua. Viimeksi mainitun koristelen kermavaahdolla ja kahvipapukarkeilla tai jos niitä ei ole saatavilla niin rouhitulla suklaalla.
Kerran halusin tehdä samanlaisen täytekakun, jollainen minulle tehtiin 80-luvulla syntymäpäiväkakuksi. Sen päälle tuli kermavaahtoa ja pehmeitä hedelmäkarkkeja.
Ai niin, onhan sacherkakkukin täytekakku. Se on yksi lempikakuistani. Siihen laitan tietenkin kuorrutteen sulatetusta suklaasta (+kerma ja voi).
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Marjoilla tulee helposti kaunista. Syötäviä kukkia lisänä jos saatavilla.
Lasten juhliin joku karnevaalimpi ok, mutta ei mihinkään aikuisten kahvitteluihin.