Mikä olis helppo jauhelihapihvin ohje
Kommentit (37)
Ota jauhelihaa nyrkillinen, lämi se lätyksi, heitä grilliin tai pannulle, kypsennyksen aikana heitä hieman mausteita pintaan. Ole hyvä, oikein hyvä hampurilaispihvi on valmis.
Litistä ja paista. Suola ja pippuri pintaan.
Helpommaksi ei mene.
Vierailija kirjoitti:
Knorrin sipulikeittopussin ohje.
Ja paskat!
Mun perus helppo, tiskin välttämiseksi sekoitan pihvimassan siinä jauhelihan myyntipakkauksessa. Jauhelihaklöntin päälle rikotaan muna, laitetaan suolaa, mustapippuria, vähän paprikajauhetta, sitten korppujauhoa ja sekoitetaan tasaiseksi, korppujauhoa lisätään jos on kananmunan takia liian märkää se massa. Sitten vaan muotoillaan pihveiksi ja paistetaan.
Vierailija kirjoitti:
Mun perus helppo, tiskin välttämiseksi sekoitan pihvimassan siinä jauhelihan myyntipakkauksessa. Jauhelihaklöntin päälle rikotaan muna, laitetaan suolaa, mustapippuria, vähän paprikajauhetta, sitten korppujauhoa ja sekoitetaan tasaiseksi, korppujauhoa lisätään jos on kananmunan takia liian märkää se massa. Sitten vaan muotoillaan pihveiksi ja paistetaan.
Jauhelihapihvit ei mitään jauhoja kaipaa.
Ota 400 g jauhelihapaketti, jaa sisältö neljään osaan, litistä pihveiksi. Mausta suolalla ja pippurilla (voi toki muutakin laittaa). Paista pannulla kypsäksi. Onnistuu airfryerissakin, tuli mukavan meheviä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mun perus helppo, tiskin välttämiseksi sekoitan pihvimassan siinä jauhelihan myyntipakkauksessa. Jauhelihaklöntin päälle rikotaan muna, laitetaan suolaa, mustapippuria, vähän paprikajauhetta, sitten korppujauhoa ja sekoitetaan tasaiseksi, korppujauhoa lisätään jos on kananmunan takia liian märkää se massa. Sitten vaan muotoillaan pihveiksi ja paistetaan.
Jauhelihapihvit ei mitään jauhoja kaipaa.
Ei ehkä kaipaa mutta itse tykkään mausta enemmän kun niitä on, joten lisään. Kun ei ole edes mitään hiilarinvälttelydieettiäkään. Makuasia.
Nudan jauhelihaa hakkaa levyksi pakastepussissa.
Pihvit hetkeksi pakkaseen. Kuumalle pannulle pihvi ja mausteet suola+pippuri.
Laita jauheliha tukevaan isoon pakastepussiin, lisää sinne mausteet, suola, jauheet tai kastiketilkat. Sekoita lihalle sopivalla lusikalla hieman. Pussi kiinni siten että pussiin jää paljon tilaa ja sekoittele sormin varovasti. Erottele siitä pari pihvin muotoista osaa. Leikkaa pussi auki ja kaada pannulle, katso ettei leikkauksen aikaan irtoa ylimääräistä muovia. Pussi puhtaan pussin sisään ja kiinni.
Mitä vaikeaa on yhdessäkään jauhelihapihvin ohjeessa? Näytä mulle yksi sellainen, joka on vaikea.
Vierailija kirjoitti:
Nudan jauhelihaa hakkaa levyksi pakastepussissa.
Pihvit hetkeksi pakkaseen. Kuumalle pannulle pihvi ja mausteet suola+pippuri.
Entä jos on lämpöasteita?
Nopeuttava ja parantava idea: sipulin sijasta käytä sipulijauhetta.
Vierailija kirjoitti:
Laita jauheliha tukevaan isoon pakastepussiin, lisää sinne mausteet, suola, jauheet tai kastiketilkat. Sekoita lihalle sopivalla lusikalla hieman. Pussi kiinni siten että pussiin jää paljon tilaa ja sekoittele sormin varovasti. Erottele siitä pari pihvin muotoista osaa. Leikkaa pussi auki ja kaada pannulle, katso ettei leikkauksen aikaan irtoa ylimääräistä muovia. Pussi puhtaan pussin sisään ja kiinni.
Mitä helv.??
Vierailija kirjoitti:
Knorrin sipulikeittopussin ohje.
Olisin antanut vaikka sata alapeukkua, jos voisin. On se niin pahaa sotkua lihapullissakin.
Vierailija kirjoitti:
Nopeuttava ja parantava idea: sipulin sijasta käytä sipulijauhetta.
Tai kaupan pakastettuja sipulikuutioita.
Kivikylän pihvejä kaupan hyllystä!
Vierailija kirjoitti:
Mitä vaikeaa on yhdessäkään jauhelihapihvin ohjeessa? Näytä mulle yksi sellainen, joka on vaikea.
Sipulin hienontaminen ja kuullottaminen on vaikea osuus.
Pelkkää jauhelihaa, hieman suolaa ja pippuria myllystä tai pussista. Myös halutessasi muita mausteita...
Laita uuni päälle 250C...
Otat leivinpaperin ja laita se jauheliha siihen keskelle ja suolat ja pippurit päälle, alat puristella sitä yhdellä kädellä, niin että tirsuu sormien välistä ja teet tätä noin minuutin, niin. Että pippurat ja suolat sekoittuu massaan.
Pyöräytä massasta pötkö joka on halkaisijalta noin 5 cm, leikkaa veitsellä 2cm pihvejä.
Asettele pihvit leivinpaperille tasaisesti ja peltialle.
Laita kuumenneeseen uuniin keskelle, noin kymmenen minuuttia ja kun pinta miellyttää silmää, niin otat pois ja pihvit on valmiit...
Ei tarvii munaa tai korppujauhoja, ne on vain lihan jatkeita...
Helpoin on varmaan lisätä sipuli ja mausteet, lätystellä pihviksi ja pannulle. En pistäisi airfryeriin, hirveä sotku tulee.